Znate www.tvpaprika.cz ? Neni tam neco divneho?

Diskuze na témata, která se přímo netýkají vaření a jídla

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod Abox 12. 9. 2006 21:53

Zdar, tak jsem si po case skocil na http://www.tvpaprika.cz/index-cz.php?page=receptek - (to jsou ti, co jsou na kabelovce - kdo nezna),
ze si vytisknu nejake recepty a nestacim koukat:

Vydatná fazolová polévka (fazolový guláš)
Suroviny (Rozpis na 80 osob).....

Vývar ze slepičího masa
Suroviny (Rozpis na 650 osob, neboli 8 kotlů)....

Hovězí guláš
Suroviny (Rozpis na 1 kotlík):
0,5 kg sádla, 30 kg hovězího masa nakrájeného na kostičky o rozměrech 2 x 2 cm.....

Polévka ragú
Suroviny (Rozpis na 2 kotle):
60 litrů vody na každý kotel, 5 kg vepřového masa pokrájeného na kostičky....

Dušená vepřová játra
Suroviny (Rozpis na 40 osob):
3 ks vepřových jater v celku.....
Atd. a vse v podobnem duchu.....

Hmmm, tak ted jsem z toho jetel a nevim, co si mam o tom myslet.
Abox
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod myndel 13. 9. 2006 18:35

No, občas na to koukám (když jsou reklamy apod. ideální kanál - neteče tam žádná (lidská) krev, žádný násilí....) a bývají tam třeba záběry z folklorních hostin (třeba svatba a hostina pro celou vesnici), občas tam někdo vaří na ohničti v kotlících atp., proto ty divné míry. Na webu to akorát přepíšou do písemné podoby, s nějakými převody se nezatěžují...
myndel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Banny 14. 9. 2006 14:16

já se na tom dívam jenom na Co si dáme dnes?, tam sou někdy dobrý recepty. někdy sou samozřejmě i jinde dobrý recepty, co by stály za vyzkoušení, ale v Co si dáme dnes? sou (podle mě) prostě nejlepší...
Banny
Návštěvník

Odeslat příspěvekod myndel 14. 9. 2006 20:08

Banny píše:já se na tom dívam jenom na Co si dáme dnes?, tam sou někdy dobrý recepty. někdy sou samozřejmě i jinde dobrý recepty, co by stály za vyzkoušení, ale v Co si dáme dnes? sou (podle mě) prostě nejlepší...t/quote]

Souhlas, každý den po zprávách:-)
myndel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod tark 14. 9. 2006 21:59

Rvu smichem :D
tark
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caddy 15. 9. 2006 12:53

tark: ja jsem taky uplne slzel :))) Jsem volal i zenu, at se jde podivat, ale na tech strankach jsme to uz nikde nevidel :)) Tam vsechno bylo pro 4 :)
Caddy
Moderátor

Odeslat příspěvekod myndel 15. 9. 2006 13:59

Caddy píše:tark: ja jsem taky uplne slzel :))) Jsem volal i zenu, at se jde podivat, ale na tech strankach jsme to uz nikde nevidel :)) Tam vsechno bylo pro 4 :)

Pro megaporce sjeď skoro až dolů do databáza receptů z pořadu Chutné tradice. Je to v poslední čtvrtině.
myndel
Návštěvník