Včera sem zažil šok.Po snědení 3 Vlašských ořechů sem dostal alergii.http://www.potravinova-alergie.info/cla ... orechy.php
Projevy.Do 2-4 minut začne dušnost.Začnete zmateně pobíhat po bytě,rychle vám začne bušit srdce a dostaví se kopřivka.Mě konkrétně otekly oči-pytle pod očima.Červený krk a uši.Červené svědící dlaně a zápěstí.Po obou pažích kopřivka.Kopřivka po celém zadku,mezi nohama a nárty.Tento stav trval cca..30 minut.Teď sem se dočetl,že je to i životu nebezpečné.Zaplať pan bůh,že sem nesnědl víc.Tělo se logicky bránilo uzavřením průdušnice,aby nedošlo k dalšímu požití/v dechnutí.Chápu to Už sem byl rozhodnutý volat záchranku..pak dušnost polevila a přestal sem zmatkovat.V klidu sem si lehl a usnul.Však sem se taky budil každou chvíli a pozoroval co bude dál.Přestalo to a je to dobrý.Už nikdy více.Taky mě občas zlobí čokoláda s oříšky.Začne mě škrábat v krku a menší dušnost.Ovšem včera sem byl v pořádným šoku.Už když vidíte jak vám otíká obličej.První pomoc při šoku:Adrenalin nebo Zodac/Zirtec.
Má někdo taky alergii na určité potraviny?