Zdravím vás!
Poslední dobou jsem se přistihl, že chodím vcelku často do KFC, McDonald's nemám rád, vzhledem k tomu, že ta placka v jakýmkoliv burgeru je cokoliv, jen ne maso. O to ale nejde.
V KFC si nejčastěji dávám "Longera," mělo by se to jmenovat spíš Shorter, ale co se chci zeptat - Celkem běžně dostávám housku se salátem, ketchupem (snad je to ketchup ) a masem. A tady je to, co mě zajímá. Maso často nedosahuje ani 2/3 housky, čili 1/3 housky sníte suchou, s trochou štěstí vám to máznou ketchupem. To, že se reálný sendvič nepodobá reklamě ani jednou barvou ingredience, to jsem si zvykl. Ale zajímalo by mě, jaké mam v této situaci možnosti? Jasně, nejíst tam, to vím. Ale rád bych je trošku vyprudil, abych za svoje peníze dostal to, co inzerují a hlavně abychom se nenechali, s prominutím, ojebávat.
V pátek jsem sebral odvahu a šel Longera reklamovat, dali mi nového, ale pomohl jsem si asi tak o 1 cm masa. Kdybych se fakt odhodlal, vytiskl si na jejich officiálních stránkách fotku Longera, přišel tam s ní a požadoval přesně to, co je na prospektu, myslíte, že bych měl šanci uspět? Není toto také podnět pro někoho, kdo by se mohl zabývat klamavou reklamou?
Budu rád za vaše názory.