Jak jsem na jiném fóru psala mám novou kuchyni (v podstatě úplně první kuchyň, pokud nepočítám to na čem jsem vařila doma u rodičů) a psala jsem, že se jí zde pochlubím.
Nemám čas uploadovat fotky přímo sem na šéfkuchaře, takže se prosím podívejte sem do sekce "Kuchyně", jsou tam jak plánky, tak vizualizace, tak i hotová kuchyně.
Spotřebiče máme Hotpoint Ariston a Mora. Skříňky jsou zhotoveny z nějaké dřevotřísky a dvířka jsou nějaké desky ve fólii (s masivem by nás kuchyň vyšla o hodně víc, takže proto jen toto) plus hliníkové rámečky a sklo. Veškeré dvířka a zásuvky jsou opatřeny kováním Blum s automatickým dojezdem. Pracovní deska je jakási španělská žula, není úplně vyleštěná, je to uděláno jako "polomat". Osvětlení pracovní desky prezentují halogenová bodová světýlka a nad barem jsou lucerničky (dá-li se to tak nazvat) od Rendla. Pod horníma skříňkama máme ještě drátěný program Mivokor, což je ta nejpraktičtější věc, aspoň se mi nic neválí po pracovní desce.
S kuchyní jsem zatím spokojená. Výhrady nemám. Akorát přítel si stěžuje, že máme moc nízko digestoř, vráží do ní hlavou, já ne a to jsme stejně vysocí Uprostřed kuchyně bude co nevidět i jídelní stůl, zatím jej supluje kartonová deska a vhodně rozestavěné židle (trénujeme jak se nám bude chodit - zatím v pohodě).
Tak to je vše. Očekávám, že se pochlubíte i vy ostatní.