Mám Liebherr a zatím spokojenost ...
Nejdříve jsem registroval jistou hlučnost, která však následně odpadla, nebo jsem si zvykl. Onen zvuk se vyskytuje, ale jen při plném výkonu ... třeba po čištění mrazáku.
Ano, tento kus nemá systém No Frost, na který jsem byl zvyklý. Ovšem - u některých značek zase tato funkce podporována aktivním ventilačním systémem s řadou ventilátorů, přispívá ke zvýšení hlučnosti.
Whirpool dříve dělal - z mého pohledu - zajímavé spotřebiče. Bohužel už jsem několikráte slyšel kritiku. Navíc jsem i sám poznal, že jejich pračka mně vydržela pět let. Sice šlo o levnější typ, ale aby postupně odešlo kde co ... no nevím.
Nyní třeba Elektro Spáčil nabízí k některým výrobkům 3 roky záruky. Což se také může hodit. Whirpool má také u některých prodejců záruku prodlouženou ... na 8 let, ovšem ... plná záruka je dva roky, zbytek času má uživatel zdarma náhradní díl. Co jsem si ale stačil všimnout, při této nadstandardní záruce se oproti konkurenci zvyšuje cena. Takže si zákazník, nějaký ten díl vlastně předplácí.