od audis 31. 10. 2011 15:48
mně se na některých Liebherkách líbí ten jednoduchý pákový pomáhač otevírání dveří. nemusím přo otevírání bojovat s tím podtlakem uvnitř.
těch 5 odkazů jsem otevřel, všechny mi připadají stejné. Rozdílné rozměry, objemy , přítomnost Samoodmražování mražáku a cena = porovnáte sám.
Pokud Beko dělá velikostně to co potřebujete, koupil bych od nich, protože 5 let záruka některé modely a cena jako jinde.
Já bych dnes vybral pro sebe základní mainstream: dle rozměr+objem+záruka+cena+hlučnost + potěší nějaké chytré udělátko na led klidně jednoduché plastové+spotřeba = pro mě výšky 2 metry do 10000 a 12000 kč. Pokud chci víc, vyberu co je víc sexy, nebo Liebherr za 150000 a více, nebo americkou za napálené 20 000 a více. Víc bych to nehrotil, beztak vše vyrábí turci. Spíš bych hledal prodejnu s cenami eshopu ve svém bydlišti, která odveze starou, abychs tím měl málo starostí.
-- 31 říj 2011 15:09 --
náhoda: třeba u nás v hypertescu měli před pár dny nějakou (Beko? už nevím, aní záruka nevím), snížení z ceny z 10000 na 6000 kč. , výška cca 2 m. tomu říkám výhodná koupě, pokud má zbylé údaje jako 90 % konkurence (také v ceně kolem 10 000 kč), což asi měla ale nestudoval jsem to. Hned bych do ní šel, i kdyby neměla vysněné parametry.
cena je suprová + parametry téměr jako vysněná = super koupě . Zkuste takto uvažovat, pokud chcete skvěle koupit a máte na to čas.
Pokud čas nemáte, nemáte moc peněz+potřebu se někomu / sobě ukazovat, mít vysněnou sexy značku, ...,
..zvolte si základní parametry (moje je objemy, cena, vícezáruka, hlučnost, , v tomto pořadí) jak píšu v předchozím přsíspěvku , použijte heuréku (díky za ni!!!),vyfiltrujte a zvolte nejlepvnější. Beztak hlučnosti a ceny jsou skoro všude stejné.
-- 31 říj 2011 15:17 --
jo a pak se ještě kombinované liší velikostí dolního šuplete. Bud je menší a lze vložit do dveří lahve a vejdou se na dveře celkem 4 police, nebo je větší a v urovni šuplete do dvěří nejd enic dát. Ta v tescu dokonce měla 2 šuplete, sem nikdy neviděl.
Mohli bychom prosím vystoupit ihned z Evropské Unie?