V poslední době mě naprosto dostalo tohle víno:
Rýnský ryzlink 2003, pozdní sběr, viniční trať Za cihelnou z produkce firmy Mikrosvín. Kdo neochutnal, neuvěří. Mimochodem, pokud to budete někdo ochutnávat, tak bacha - tohle vínko má docela dost alkoholu (15,1%).
mam auto // mam mobil s GPS // mam notebook // mam počítač a baví mě vařit . Proto si myslím, že můžu trochu důstojně operovat ve fórech na: živě,autorevue,mobilmania,navigovat a šéfkuchař. Děkuji
nejradeji mam muskat moravsky. udajne je to spis zensky vino, ale me to nevadi
Když spočítat znáš hromadu svých zisků a na jediný hod vše riskovat, zas po prohře se vracet k východisku a nezavzdychnout nad mořem svých ztrát, pak vítěz na širé jsi zemi.
Já jsem ten člověk, před kterým Vás rodiče varovali.
momentalne celkem dost ujizdim na Tokajskem, momentalne se tu na me smeje Chateau Megyer TOKAJI (znamkove sladke vino) , obvykle si kupuju polosladke. Obecne mam ale radeji cervene, v soucasnosti Lambusco.
Ted zrovna piju k veceri nejlacinejsi cerveny, co maji u nas v obchode (1,69EUR za sedmicku) a je kupodivu celkem dobry. Skutecne dobry cerveny vino v posledni dobe jsem koupil v Tescu za 119 Sk - Orbis Pictus Argentina. Chutna i manzelce a to je co rict - dava jinak prednost bilemu - Irsay Oliver od Templaru a Sammler 88 (?).
No a dobrou madeirou se nikdy nic nezkazi, jen nevim, jestli to sem patri.