Mate radsi vysokou nebo nizkou pizzu?

Jídlo a vaření je radost. Co jste jedli, co vám chutná? Pojďte si povídat

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod morning.glory 15. 8. 2006 16:43

tady se dá objednat vysoká pizza v Praze - http://www.test.qwe.cz/pizza-php/pizza/
ale já mám taky raději tu nízkou....
morning.glory
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nal 15. 8. 2006 18:03

pizza jedine italy styl - nižšia. A s dobrou oblohou...
nenávidím pizzerie, kde ponúkajú k pizze kečup, blééé...
Dve levíčatá. Jedno znakom, druhé menom.
nal
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Podnikatelka33 23. 8. 2006 00:55

Jedině nízkou
Podnikatelka33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Renegade 25. 3. 2007 21:49

Jedine nizskou a hodne propecenou.
Renegade
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skinny 31. 3. 2007 09:57

raději mám nízkou, musí mít pěkně křupavé těsto, žádnou gumu
Skinny
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Arašíd 9. 4. 2007 01:32

jednoznacne nizkou.
love music
hate fascism
Arašíd
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod DevAstor 9. 6. 2009 00:14

Když je dobrá tak je mi to jedno. :)
Toto je můj osobní názor.

    (\_/)
    (°.°)           <=(čert s dvouma půllitrama)
   c(”)(”)
DevAstor
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 12. 6. 2009 11:26

Samozřejmě nízkou. Ale pokud si vyrábím pizzu do zásoby na zmrazení, dělám těsto o maličko vyšší
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zuzkys 12. 6. 2009 13:45

Já jedině nízkou a nebo Calzone (přehnutá pizza) - nevím jak se tomu správně říká, ale těsto má stejně tenké jako klasická nizká pizza.
zuzkys
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Moravanda 12. 6. 2009 19:31

Já můžu nízkou i vysokou, hlavně že je dobrá :D :!:
Moravanda
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kirkwood 13. 6. 2009 08:50

Nízkou s hooodně vysokou náplní.. Akorát pak je zašpiněný pekáč, když omáčka trošku přeteče, jinak ji dělám vynikající :-D
Kirkwood
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zuzkys 13. 6. 2009 14:01

Kirkwood píše:Nízkou s hooodně vysokou náplní.. Akorát pak je zašpiněný pekáč, když omáčka trošku přeteče, jinak ji dělám vynikající :-D


Neprozradíš recept na těsto? Já už vyzkoušela spousty různých receptů a žádný není to pravé ořechové.. :) Jestli je to tajemství šéfkuchaře, tak samozřejmě neprozrazuj.. Díky.
zuzkys
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 13. 6. 2009 20:19

Prozradím a ráda ;-)
Do mísy si nalij 200ml horké vody, přidej lžíci olivového oleje, špetku soli, půl lžičky cukru a sáček sušeného droždí. Pak po troškách přidávej 400g hladké mouky (nikdy nepoužiji celých 400g) a zabal do potravinářské fólie a dej na 30min do ledničky.
Kirkwood
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod zuzkys 14. 6. 2009 16:17

Kirkwood píše:Prozradím a ráda ;-)
Do mísy si nalij 200ml horké vody, přidej lžíci olivového oleje, špetku soli, půl lžičky cukru a sáček sušeného droždí. Pak po troškách přidávej 400g hladké mouky (nikdy nepoužiji celých 400g) a zabal do potravinářské fólie a dej na 30min do ledničky.


Díky! Určitě vyzkouším! Já měla recept hodně podobný, ale s polohrubou moukou a to mi právě přišlo divné. Zkusím to podle tebe. Děkuji.
zuzkys
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Kirkwood 14. 6. 2009 17:52

Nemáš zač ;-) po zapracování mouky by těsto nemělo lepit a těsto v lednici hodně nabude, takže před tím, než ho zabalíš do potravinářské fólie, tak ho lehce popraš hladkou moukou.
Kirkwood
Návštěvník
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků