|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Topes
|
Předmět příspěvku: Čím brousit nože? Napsal: 7. 3. 2017 13:14 |
|
|
Kolemjdoucí |
|
|
Mám nože značky KDS a rád bych pořídil nějaký brousek ale nevím jaký. Poraďte
|
|
Nahoru |
|
|
KOSŤA KOSTIČ
|
Předmět příspěvku: Re: Čím brousit nože? Napsal: 26. 3. 2017 09:04 |
|
|
Návštěvník |
|
|
Nevím, jaký tvar a velikost máš...
_________________ Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit... Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
|
|
Nahoru |
|
|
Topes
|
Předmět příspěvku: Re: Čím brousit nože? Napsal: 26. 3. 2017 21:01 |
|
|
Kolemjdoucí |
|
|
|
Nahoru |
|
|
KOSŤA KOSTIČ
|
Předmět příspěvku: Re: Čím brousit nože? Napsal: 26. 3. 2017 21:59 |
|
|
Návštěvník |
|
|
Na tyhle vem něco jemnýho a brousit jako ocílkou.
_________________ Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit... Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
|
|
Nahoru |
|
|
Topes
|
Předmět příspěvku: Re: Čím brousit nože? Napsal: 27. 3. 2017 05:56 |
|
|
Kolemjdoucí |
|
|
Takže koupit nějaký kámen? Měl sem v plánu takovej ten protahovák od fiakarsu. Teď mám nějakej starej jak to má ty ocelový kola a tak nějak to jde, pak dodělám ocílkou, ale hned to je zase tupý. Broušení v brusírně nožů chvilku vydrží, ale dávat za to pravidelně nějak přes kilo nebo kolik to stálo se mi nechce.
|
|
Nahoru |
|
|
KOSŤA KOSTIČ
|
Předmět příspěvku: Re: Čím brousit nože? Napsal: 27. 3. 2017 21:18 |
|
|
Návštěvník |
|
|
Kolegové si pochvalují protahováky které prodává ikea
_________________ Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit... Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
|
|
Nahoru |
|
|
Topes
|
Předmět příspěvku: Re: Čím brousit nože? Napsal: 28. 3. 2017 08:29 |
|
|
Kolemjdoucí |
|
|
Aha díky, ono to vše bude asi na jedno brdo. Princip stejný, jen někde je ocel a někde diamant nebo keramika co jsem koukal na netu. Tím "něco jemného" jsi měl přesně co na mysli, nebo s čím máš zkušenosti?
|
|
Nahoru |
|
|
KOSŤA KOSTIČ
|
Předmět příspěvku: Re: Čím brousit nože? Napsal: 30. 3. 2017 03:36 |
|
|
Návštěvník |
|
|
Čím hrubší brousek, tím zubatější ostří. Jemným brouskem uděláš jedovatý ostří. Na tohle bohatě postačuje oboustranný brousek, který má z jedné strany hrubší a z druhé strany jemnější zrnitost na dobroušení. Mají různé tvary a zrnitosti, např.:
_________________ Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit... Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
|
|
Nahoru |
|
|
Topes
|
Předmět příspěvku: Re: Čím brousit nože? Napsal: 31. 3. 2017 05:21 |
|
|
Kolemjdoucí |
|
|
|
Nahoru |
|
|
Honza CZ
|
Předmět příspěvku: Re: Čím brousit nože? Napsal: 20. 4. 2017 08:40 |
|
|
Návštěvník |
|
|
Nahoru |
|
|
KOSŤA KOSTIČ
|
Předmět příspěvku: Re: Čím brousit nože? Napsal: 20. 4. 2017 22:19 |
|
|
Návštěvník |
|
|
Nebo spodek talíře, viď?
_________________ Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit... Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
|
|
Nahoru |
|
|
Honza CZ
|
Předmět příspěvku: Re: Čím brousit nože? Napsal: 21. 4. 2017 16:31 |
|
|
Návštěvník |
|
KOSŤA KOSTIČ píše: Nebo spodek talíře, viď? Tím to jenom doladit na příštích pět minut.
|
|
Nahoru |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 12 ] |
|
Kdo je online |
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků |
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
| |