Tak přátelé, vykopávám tohle téma z jednoho úžasného důvodu. Za ty léta, co jsem tu nebyl, jsem se naučil dělat luxusní bifteky tzv. reverzem. Tj. Maso se nejprve tepelně zpracuje do hloubky při přesně dané teplotě podle požadavku na stupeň propečení a na závěr se zprudka ogriluje cca 45 vteřin z každé strany. Některé zdroje tento styl nepřesně nazývají vařením ve vakuu. Takto z libovolné flákoty libovolné velikosti stvoříte křehkou šťavnatou voňavou labužnickou lahůdku. Labužnický orgasmus. Je to navíc tak jednoduché, že to zvládne úplně každý. Jak to jednou ochutnáte, již nikdy nebudete chtít jiný styl úpravy...
_________________ Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit... Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
Davam si medium... vyjimecene propeceny. Ocekavala bych, ze pri objednani burgeru se zeptaji, jak ho clovek chce... ale popravde se s tim moc casto nepotkavam.
Za mě je nejlepší medium, ale nenašla jsem moc restaurací, kde by steak udělali vážně tak, jak chci. Co se týče hranolků, tak moc nemusím ty klasický ze supermarketu. Nemusí být rovnou domácí, ale alespoň nějaký silnější nebo tak
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru