od Kniter 28. 9. 2013 18:50
Ja oskrabem zemiaky asi 12-15 stredne velkych, nakrajam na kolieska, potom kolieska na hranolky. V hlbokej miske posypem plnou velkou lyzicou soli, zamiesam a porozkladam na plech natrety maslom. Dam do 200stupnovej rury. Nasa rura hreje viac odspodu, tak davam plech vyssie. Po 10 minutach vidlickou kazdu hranolku posuniem, aby sa neprilepila a obcas pozorujem. Prvy krat som to nevedel odhadnut, tak som jednu vzdy vzal vidlickou a ochutnal, ci nieje surova. Ked zacnu v rohoch jemne hnednut, tak su hotove. Vysypem ich na tanier. Chutia mi aj samotne.
Ziadne mastne prazenie v oleji.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB
Zoznam aplikácií pre Nokiu
http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900