drahá Ivo, to jsi dala trochu falešné zprávy skuchtovi, protože uvádíš mě jako zájemce, a já už zájem fakt nemám, protože ta dvd už dáááávno mám.Ale koukám,že až budu něco příště potřebovat zajisté to zařídíš......dík za starostlivost a doufám, že tady zůstaneš a budeš i nadále takhle bezvadně dohazovat kšefty
Ahoj, od 16.4. budou DVD - Jamie Oliver - Šéfkuchař bez čepice s Českým dabingem opět k sehnání v obchodech, a to velmi levně. Info SMS na 737 93 79 65. Honza
Pro upřesnění - je to příloha dnešní Mladé Fronty za příplatek pouhých 38,- CZK. Pokud někdo nechce tenhle plátek číst, tak jistě nebude problém poprosit paní trafikantku, aby DVD prodala i bez novin .
jsou tam 3 díly:
- Čokoláda (cukrovinky, tiramisu)
- Mistrovství světa (snídaně)
- Divočina ve městě (lahodné pokrmy z ingrediencí, které vyrůstají v divoké přírodě)
Ještě jsem to neviděl, jen se snažím do pár hesel vtěsnat informace z obalu
Ja jsem kupoval dnes v Brne. Cena je 38,-/kus pokud nejste predplatilele. Pokud jstem je to o neco levnejsi. Pani mi k tomu musela dat jeste dnesni noviny, takze celkem me to vyslo na 239Kc. Doporucuju, pro ty co to nestihli v beznem prodeji jako ja, si tam zajit.