Proč se mi zdrcla smetanová omáčka?

Nevíte, co uvařit k obědu? Tady je kategorie, kde hledat inspiraci

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Do fóra se už nepřihlásíte přezdívkou, je potřeba e-mail. Hned teď se podívejte, jakou e-mailovou adresu tady používáte a zapište si ji: odkaz Uživatelský panel v hlavičce –> záložka Profil. (Podrobnosti)

Odeslat příspěvekod onnisciente 11. 8. 2018 19:16

Vařil jsem sekanou svíčkovou na smetaně a po dochucení octem se mi nadělaly hrudky. V čem byla chyba?
onnisciente
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KarellV 4. 9. 2018 11:16

nemel si zkazenou smetanu ? :D
KarellV
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slonik 14. 10. 2018 23:58

Třeba to může být použití smetany s nízkým obsahem tuku (12%), možná jsi tam přidal i mléko a nebo jsi použil trvanlivou smetanu ke šlehání, která kvůli obsaženým přídatným látkám (zejm. karagenanu) tohleto někdy dělá.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků