Grilovací klobásy

Tajné postupy, rady a tipy. Co v kuchyni nikdo jiný neumí

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod Gooorila 29. 6. 2016 21:51

Zdravím

Nebaví mě pořád grilovat maso (nečekal jsem, že to někdy řeknu), takže vymýšlím další možnosti. Zelenina, burgery, špízy, dokonce i bramboráky. V sobotu jsem byl na akci, kde prodávali takové ty klasické grilované klobásky, tak jsem chtěl dělat, ale jaké koupit. Klasické grilovací klobásky jsou většinou na způsob vinných klobás, jinak jsou v obchodech ostravské, maďarské, čabajka...

Ptal jsem se u stánku a nechávají si je vyrábět u řezníka a nemají žádný název, takže dotaz zní, jaká klobáska na gril?
Gooorila
Návštěvník

Odeslat příspěvekod kejki3 22. 7. 2016 20:04

Bavorská.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků