tak zalezi jaky typ kuchyne kdo preferuje a kolik do toho chce vrazit:)
V Praze naštěstí kvalitních restaurací v poslední době roste dost, tak je z čeho vybírat.
Kdyz chci jíst mnoho dobrého hovězího, tak chodím do Ambiente Brasilleiro. jejich dušený hrb z býka v bylinkách nebo kýta v parmazánu a kuřecí srdíčka nemají chybu, stejně jako všechno ostatní.
http://www.ambi.cz milovníkům mořských plodů mohu vřele doporučit belgickou restauraci Les Moules
http://www.lesmoules.cz, kde dostanete fantastické čerstvé mušle dušené třeba na belgickém černém pivu, nebo například celou grilovanou chobotnici. Ta je vynikající!
A servis perfektní.
Nebo můžete zkusit za Národním Muzeem restauraci U Bílé Krávy
http://www.bilakrava.cz, což je malá příjemná restaurace jako z francouzkého venkova, kde dělají dobré steaky z plemene charolais nebo vynikající burgundskou polévku.
Pak mám ještě pár zajímavých restaurací na svém webu
http://www.restaurant-guide.cz, některou určitě zkuste.