onehdy jsem byla v brně v avionu nespokojená. Obsluha nevěděla nic o jídle (jenom:lidi říkají, že to chutná a já blbec to tedy zkusila, jenomže bývám tam spokojená a netušíte, co t o bude za hrůzu), na které jsem se ptala, a přinesla mi , když jsem ještě zdaleka neměla dojezený předkrm, hlavní jídlo. to pak bylo studené. a na kuřeti nebylo skoro maso. a byto jaksi zpečené, velmi špatně se maso uřezávalo /oddělovalo od celku
) omáčka byla nedobrá,a le třeba to tak má chutnat, tak to nevím. servírka si taky nepamatovala, jestli jsem si objednala hranolky a až přinesla hlavní jídlo, tak se na to teprve ptala, jestli jsem náhodou nechtěla hranolky, že to při objednávce nepochopila. opravdu sjem je chtěla a objednávala je a nepřinesli je, takže jsem je už ani nevyžadovala, opravdu jsme na oběd neměli celý den. a ne, nebyla uhoněná, zmatená, přezaměstnaná, neměli tam narváno, začínám si říkat, že se to mu ani nedivím.
počítají kuvér, který zřejmě sestává ze solničky a pepřenky. ke grilované zelenině, pokud jsem zahlédla z menu, měla být bagetka (4 kousíčky) s máslem, tj.toto za kuvér asi nepovažují. tak nevím. moc mě tentokrát nenadchli. nedala jsem ani korunu spropitného.