KDE NEJÍST

Doporučte svoji oblíbenou restauraci, nebo naopak varujte ostatní

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod 1rk1 14. 1. 2006 22:27

Bohužel firma pro kterou pracuji vybrala pro týdenní školení hotel MAS v Sezimově Ústí. Pokud ještě nevyhodili kuchaře, tak tam nikdo nechoďte na jídlo. Něco tak strašného jste nezažili. Malé porce, neuvěřitelně mastné a chuťově nepřijatelné jídlo.
1rk1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod iwigirl 15. 1. 2006 00:13

Gyrossino ve Spalene- hygiena naprosto otresna, ac to tak navenek mozna nevypada.
iwigirl
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod elit 18. 1. 2006 21:21

No, teoreticky by se nemelo jist nikde...

Jeste ve skole nas nutili k hodne zvlastnim vecem....ve skladu lezeli rajcata, co byly uz hodne nahnili, mekky, teklo to z nich a nektery byli i plesnivy...jednoduse se to okrajelo, rozvarilo a byla z toho super rajska omacka.

Potom jsem varil v jedne restauraci a tam nas zase nutili smradlavy kureci maso omyvat octem a jak zakaznikum chutnalo.

hlavne si nedelejte iluze, ze tam u vas se tohle stat nemuze. Kdyby jste na zivo videli to co kolikrat mate v jidle, tak se vam obrati zaludek...a taky si nedelejte iluze, ze cisnik, kterymu se trosku nepozdavate, Vam s tim jidlem nic neprovede...To je proste realita.

Ja si teda, pri vyberu jidla, davam pozor na to z ceho je ci jak se pripravuje a podle toho si dedukuju co s nim muze byt.
Naposledy upravil elit dne 21. 1. 2006 19:14, celkově upraveno 1
elit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 20. 1. 2006 18:15

No já mám úplně hrůzu z toho,že se nebudu líbit číšníkovi a plivne mi do toho nebo něco takovýho.Fuj!
Pavel Mareš
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod btw 23. 3. 2006 10:21

[quote="Pavel Mareš";No já mám úplně hrůzu z toho,že se nebudu líbit číšníkovi a plivne mi do toho nebo něco takovýho.Fuj!a/quote]

hehe, tato myšlenka mě z pohledu hosta nikdy nenapadla.

Ale plivat do jídla netřeba. Stačí, když se poškrábe nožem v uchu, pak ho utře do kalhot, zabalí do ubrousku a dá na stůl :mrgreen:

:roll:
Употреблю ваш алкоголь, недорого.
btw
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mc-icy 17. 8. 2006 13:41

heh, já byl dnes v hospodě na obědě a v obloze sem měl seschlou okurku a rajče, které bylo ještě špinavé od hlíny...
Panasonic EB-GD67 -> Siemens CX65 -> Motorola MPx220 -> MDA Compact + 1GB
Chelsea, Chelsea no one can stop us now
nemam rád Nokie a Symbian
Kdo pije umře, kdo nepije umře ještě dřív, protože ho přejede ten kdo pije :lol:
mc-icy
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Podnikatelka33 23. 8. 2006 01:56

Pořád lepší než žábu v salátu
Podnikatelka33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Barkynson 24. 8. 2006 11:04

elit píše:No, teoreticky by se nemelo jist nikde...

Jeste ve skole nas nutili k hodne zvlastnim vecem....ve skladu lezeli rajcata, co byly uz hodne nahnili, mekky, teklo to z nich a nektery byli i plesnivy...jednoduse se to okrajelo, rozvarilo a byla z toho super rajska omacka.

Potom jsem varil v jedne restauraci a tam nas zase nutili smradlavy kureci maso omyvat octem a jak zakaznikum chutnalo.

hlavne si nedelejte iluze, ze tam u vas se tohle stat nemuze. Kdyby jste na zivo videli to co kolikrat mate v jidle, tak se vam obrati zaludek...a taky si nedelejte iluze, ze cisnik, kterymu se trosku nepozdavate, Vam s tim jidlem nic neprovede...To je proste realita.

Ja si teda, pri vyberu jidla, davam pozor na to z ceho je ci jak se pripravuje a podle toho si dedukuju co s nim muze byt.


Realitu bych shledával uplně jinde.Mohl by jste mi vysvětlit proč jste jednoduše takové postupy zdělávání surovin neodmítl???Navíc ten první popisek se datuje ještě k dobám Vaší docházky do školy a Vašeho nasazení do provozu jako učeň??Vy jste snad neměl žádného mistra nebo mistrovou??
A již vůbec s Vámi nesouhlásím,že to co popisujete je realita.Vždy to jen záleží na kultůře lidského faktoru.A pokud někdo vidí,že se někdo chová jako dobytek k druhým a neupozorní na to okolí,a ba co více,napomáhá takovémuto jednání je u mne sám stejným dobytkem....a to se zlobte sebevíce....Hezký zbytek léta Vám přeji a pevně budu doufat,že nenarazím na provozovnu,kde Vy vaříte.
Barkynson
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slonik 2. 12. 2006 16:51

Dnes jsem byl na obědě v restauraci na Olšanském náměstí v Praze 3. Polévka (česnečka) ještě šla, pivo Pilsner Urquell bylo servírováno v "ne zcela precizně" vymyté sklenici, kuřecí steak měl teplotu v jádře maximálně 40°C a jeho část byla syrová, americké brambory ve fritéze taky moc dlouho nepobyly, takžě větší kousky byly tvrdé a nedopečené. Celý pokrm včetně otlučeného rajčete plaval v čemsi co měla být dijonská omáčka. Kromě toho, že byla sražená, tak měla vodovou konzistenci a dijonskou hořčici natožpak víno neviděla ani z rychlíku. Závěrečný panák byl tak jedinou světlou chvilkou celého oběda. No už tam nepůjdu ...
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod includes 3. 12. 2006 20:12

Já většinou jím v restauracích, které znám, pokud už se někam dostanu, kde to neznám, tak mám na dobré jídlo většinou štěstí :) ... samozřejmě že jsem se setkal s pár případy, jak říká Slonik s třeba neuplně skvělé umytými sklenicemi apod. ale jídlo bylo vždy v pohodě :) ...
includes
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Skinny 8. 12. 2006 22:54

kde nejíst? u McDonalds a podobných zvráceností :wink:
Skinny
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 16. 12. 2006 10:07

Skinny píše:kde nejíst? u McDonalds a podobných zvráceností :wink: /quote]

A proc ? Vari dobre a co se treba hygieny a cistoty WC tyce, tak v tomto se jim nevyrovnaji lecktere "lepsi" restaurace :)
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod Slonik 17. 12. 2006 10:49

No zrovna včera jsem se stavoval na pití v jednom plzeňském McD. Tradiční zápach v jeho okolí asi patří k fremní kultuře, ale ty záchody ... no ještě že jsem šel jen na malou ... :-(
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod tark 18. 12. 2006 23:52

Blee, McDonalds dobre nevari... ;-)
tark
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Alexandra 19. 12. 2006 14:37

McDonalds opravdu nevaří dobře, ale za to, pokud je slušně vedený, je jisté, že v něm nesníte nic zkaženého. A v různých divných koutech světa je to to jediné, co vás alespoň na chvilku vrátí zpátky domů do evropsko-atlantické kuchyně a z čeho nebudete mít pokažený žaludek :-)

Sloníku: no, asi ten plzeňský nebude dobře vedený, ale takových je naštěstí menšina.
Alexandra
Návštěvník

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků