Jitrnice tety Rity

Mám hlad a nemám čas. Co uvařit? Recepty vhodné pro začátečníky

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod res-publica 1. 3. 2006 09:54

Na velký talíř vhodný do MW trouby nakrájíme na plátky cibuli-cca ,5 cm,prosypeme nadrobno nasekaným česnekem(1 stroužek) a na to položíme na kolečka nakrájenou jitrnici*Vše pokládáme natěsno*Hup do MW na poloviční výkon alespoň 7 minut-až jitrnice pustí štávu a cibule je sladká*Finta-jitrnici před krájením necháme ne víc než hoďku v mražáku*
*J
res-publica
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 3. 3. 2006 02:08

Jsi si naprosto jistý 7 minutama (byť na poloviční výkon)? Přijde mi to na běžnou jitrnici (okolo 150-200g) šíleně moc.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Beďa 3. 3. 2006 09:56

Taky se mi to zdá moc, ale může to být dobré. Vyzkouším.
Beďa
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod res-publica 7. 3. 2006 10:09

Dělám to někdy i 10 minut*Opravdu poloviční výkon a samozřejmě přikrýt tím MW deklem*Používám MW základní,kde je nastavení všeho ruční*A když nemáš dekl tak po dvou minutách,ale součet musí být tak těch 7 minut*
*J
res-publica
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vrtosik 12. 1. 2016 17:37

Teta a strejdova jitrnice.. proč ne.. :-)
Vrtosik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 15. 1. 2016 16:53

No jo, vytáhni skoro 10 let staré téma :mrgreen:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků