Stránka 2 z 2

Re: A co mexická kuchyně a mexické restaurace?

Odeslat příspěvekNapsal: 19. 9. 2009 15:54
od Slonik
Já to myslel tak že Chilli dělám z nemletého masa. O mletém mase z marketu není sporu - tahle věc nemá v kuchyni co dělat

Re: A co mexická kuchyně a mexické restaurace?

Odeslat příspěvekNapsal: 8. 11. 2009 00:49
od saxoferrato
zkus k jídlu nějaký originální mexický omáčky treba tuto :) reklama smazana

Re: A co mexická kuchyně a mexické restaurace?

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 2. 2010 15:30
od Slonik
Lidičky, potřebuju pomoct - ve středu (17.2.) jsem pozván na "mexický večer". Jako "vstupné" má každý přinést nějakou mexickou mňamku - já se uvolil k chilli a tequile. Co mi však hodně chybí je nějaká sladkost. Bohužel žádný mexický moučník neznám. Poraďte mi prosím něco. Parametry jsou takové, že hotový produkt musí jít přenášet; pokud se má konzumovat teplý, musí snést ohřev v mikrovlnce. Díky moc za tipy a nápady.

Re: A co mexická kuchyně a mexické restaurace?

Odeslat příspěvekNapsal: 18. 9. 2018 09:20
od linda78
Ujizdim na quesadille. Dobry mexicky bistro doporucuju v Praze na Ceskomoravsky... Mexicali Mercado. Da se tam dobre najist i treba jen nakoupit suroviny.
A jako mexicky obcerstveni prave obcas delam quesadillu a guacamole. moc dobry.