Jak spravne udelat kureci zavitek?

Nevíte, co uvařit k obědu? Tady je kategorie, kde hledat inspiraci

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod Ares952 14. 7. 2006 14:44

Poradi nekdo? Mam pocit, ze se to musi rozmotat ne? Jak se potom smazi? Na panvi, nebo ve fritaku?
Naděje je motorem duše
Ares952
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod myndel 14. 7. 2006 17:12

Ve friťáku. Na pánev je to moc tlustý. Ae můžeš si pomoct fíglem - osmahneš jenom aby se trochu udělal trojobal a šoupneš do trouby. Ale potom dej do závitku kus másla, jinak bude suchý.
myndel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Slonik 26. 7. 2006 10:22

Marek_Litzman: A nebo do konvektomatu :-D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod game_over 27. 7. 2006 11:05

Slonik píše:Marek_Litzman: A nebo do konvektomatu :-D
konvektomat je dobrý řešení - ale nevím kolik lidí ho má běžně doma :) jinak jak už tady navrhvola kolega a co mám taky odskoušený ve fritáku zavitek jenom tak trochu osmahnout a pak ho dodělat v mikrovlnce a dá se to udělat ve fritáku ale chce to mit sníženou teplotu aby nebyl zvrchu spálený a uvnitř syrový
game_over
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 27. 7. 2006 11:43

No je fakt, že moc lidí asi doma konvektomat (takovou tu hračku za 200 a více tisíc ;-) ) nemá. Podobnou službu může udělat horkovzdušná trouba a nebo nějaká lepší mikrovlnka (kombinace horkého vzduchu s přidáním trošky páry. Další možností je i vodní gril ideálně kombinovaný s teplotní sondou :-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Caddy 27. 7. 2006 14:54

ja davam do trouby hrnek s vodou, je to az prekvapive ucinne
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 27. 7. 2006 15:20

Ano, pokud trouba to neumí sama, je to dobrý fígl ;-)
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod S-Tony 30. 7. 2006 19:31

Jakékoli závitky je třeba před pečením v trobě zprudka osmahnout ze všech stran na pánvi.
Maso se zatáhne a udrží pak šťávu uvnitř závitku a závitky budou celkově líp chutnat.
Když se smíříte s tím, že život už nic nového nepřinese, tak teprve to je ten okamžik, kdy všechno důležité teprve začíná...
S-Tony
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků