Vcera jsem si koupil kureci srdicka (1/4kg), protoze jsem si vzpomel, ze mi kdysi moc chutnaly. Nevite o nejakem receptu nebo jak byste z nich udelali polevku Vy?
Já bych ji udělal klasicky jako drůbeží vývar.
Nějakou kořenovou zeleninu, vegetu, majoránku. Na talíři posypat
čerstv. bylinkami.
Jako zavářku můžeš použít cokoli.
Nudle, celestýnské nudle, vaječné svítky atd.
[quote="Beďa";Já bych ji udělal klasicky jako drůbeží vývar. Nějakou kořenovou zeleninu, vegetu, majoránku. Na talíři posypat čerstv. bylinkami. Jako zavářku můžeš použít cokoli. Nudle, celestýnské nudle, vaječné svítky atd.,/quote]
Já taky, ale má to drobné úskalí - doporučuju s tím vařit i něco s kůží, neboť právě to je na vývaru to nejchutnější.