Stránka 1 z 4

Už jste někdy jedli sojové maso?

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2006 00:43
od iva
Čekám tady hlavně záporné reakce..... :)
Já ho občas doma dělám. Většinou ho upravuju "a la čína", ale než si ho dovolím dát na talíř, tak nejprve ho musím mít strašně dlouho namočený v marinádě a ještě ho mám nakrájený na malé kousíčky. Někdy ho dávám i do bramborovýho guláše.....
Nemáte někdo recept, jak jinak se dá ještě upravit?

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2006 00:57
od Slonik
Iva: Nač se ptát kovaříčků, když můžeš zajít ke kováři? Měl jsem k sojovému masu taky docela negativní vztah, než jsem přišel na to, že dělám něco blbě. To se stalo v okamžiku, když jsem navštívil firemní restauraci výrobce BonaVita. Recepty mají na svém webu.

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2006 01:06
od iva
Sloník: Když já jsem chtěla nejaké prověřené recepty... nebo spíš rady, jak ještě víc to maso "zamaskovat".. :)

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2006 09:19
od Howard
fuj

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2006 09:33
od myndel
Třeba vám spraví chuť tohle

Sloníku, je to to, cos myslel?

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2006 09:48
od Caddy
Ja ho mel docela casto, babicka je propagatorka zdrave vyzivy, tak ho cpala porad do vseho misto normlaniho masa :) JIst se to dalo, ale ze bych se po tom utloukl, to ne :) Daleko pozitivneji hodnotim tofu :)

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2006 10:04
od Zelik
Jo dřív ho jednu dobu máma vařila,ale jak to chutnalo už si moc nepamatuju=)

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2006 10:15
od descent
Sojove maso mame 3-4krat do mesice a je dobry :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2006 11:34
od christian
Parkrat jsem ho mel, ale nejak me nezaujalo..

Odeslat příspěvekNapsal: 14. 1. 2006 19:27
od Veolw
Jo tak sojove maso to si necham libit :D Je fakt super ale musi se umet pripravit ... Kazdopadne ja ho pripravit neumim protoze ja jedine umim uvarit rohlik s maslem :mrgreen:

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 1. 2006 14:02
od osmacice
já jím hlavně sojový granulát.Vtip je v tom, že se musí vařit v sojový omáčce a bujonu.Stačí 10 min.Potom ho vymačkáte přes cedník a usmažíte na pánvi a je to výborný.Takhle dělám i obalovaný řízky

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 1. 2006 16:00
od mickaelb
Jo mel, poprve......a naposled :twisted:

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 1. 2006 16:03
od wormhole
miluju soyové maso! jsem asi pošahaný but i love it!

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 1. 2006 16:05
od wormhole
a tofu taky miluyu

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 1. 2006 16:07
od Merlin
Obcas ho manzelka urobi ako "cinu", ak sa na to vyleje plechovka Maggi.

http://webkucharka-maggi.centrum.sk/maggikat/clanek.phtml?id=1000000247