Tyčový mixér

Kvalitní suroviny a nástroje jsou základ úspěchu. Jak je poznat, kde je koupit?

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod Ondrej1 15. 9. 2010 14:01

Zhruba po čtyřech letech se nám odporoučel tyčový Fagor multifunkce (vysypaná ložiska u tyčového nástavce), před tím jsem měl Brauna asi deset let (pak mu shořel motor, měl nárok). Co mám koupit teď? Požadavky

- nechci multifunkci, čím míň rozebiratelný (a rozebíraný) tím líp
- musí vydržet i horší zacházení (tedy čím víc kovu tím líp)
- cena (zatím) nehraje roli

Máte někdo nějaký nápad/zkušenost? Jak jsou na tom třeba profi mixéry (Makro)?
Ondrej1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejki3 15. 9. 2010 20:23

Na dámě je chvála na bamix (má to být na životnost), ale za ty prachy si koupím třikrát Brauna.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ondrej1 16. 9. 2010 07:52

Díky, tu diskusi už jsem přečetl a bamixe našel, ale moc mě to nepřesvědčilo. V té diskusi píšou, že jim to po osmi až deseti letech hobby provozu odchází, čili životnost srovnatelná s Braunem.
Ondrej1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ondrej1 18. 9. 2010 13:56

Teď jsem byl v Makru a tyčové mixéry v Gastro sekci mají lepší modely normálních značek (Braun, Philips). Tím se to asi řeší, dál nepátrám.
Ondrej1
Kolemjdoucí


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků