Kde posedět a najíst v centru Prahy po půlnoci?

Doporučte svoji oblíbenou restauraci, nebo naopak varujte ostatní

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod Gooorila 10. 11. 2013 12:00

Čau

Ve středu jedeme s manželkou na koncert do Lucerny a i když bude kosa, rozhodli jsme se kouknout na tu vaši slavnou Prahu i v noci (Jsme z Ostravy, Prahu máme skutečně moc rádi, ale známe ji spíš z denních výletů, kdy jsme už večer unaveni a spíme na hotelu).

Nyní jsem vymyslel, že do Prahy přijedeme vlakem kolem 15:00, koncert začíná kolem 20:00 a končí kolem půlnoci a zpáteční vlak jede po páté. V nějakém časopisu (maxim, nebo čilichili), byla kdysi recenze na nějaký úžasný turecký podnik, kde dělají kebab a jiné autentické jídla, takže musím nějak zapátrat a zjistit kde to je. Vyplnění od příjezdu do koncertu je jasné. Projdeme se a najíme se. Řeším ale co po půlnoci.

Moc už se mi nechce někam mimo centrum, ať jsme poblíž nádraží. O barech a hospodách v centru se u nás v Ostravě traduje, že zajít si na jídlo a pití znamená vyhrát oněch 400 mega ve sportce.

Ideálně by se mi líbilo nějaká hospoda, kde je možné dát si třeba koleno, kde díky času nevadí delší příprava a podobně. Ale zase se bavme, že bude po půlnoci a to mi tak vychází maximálně KFC :o/.

Když nezjistím ten kebab, zkusíme asi tolik vychvalovaný čestr, který by měl být taky někde poblíž, ale nechám si poradit, je-li co...
Gooorila
Návštěvník

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků