Kniter píše:drzkova chuti a ***** ako pokazene maso a mam neprijemny pocit ako by som jedol slizke chapadlo z chobotnice posiate prisavkami.
trent píše:Tak asi záleží, jak ji kdo dělá a je fakt, že závodní a školní jídelny nejednoho odnaučili jíst některá dobrá jídla.
Dnes som mal drzkovu v inej restauracii ako predtym a celkom ina chut. Ovela lepsia. Najprv som sa bal, ze bude odporna. Ziadne skazene maso. Ale aj tak mi tie vnutornosti moc nechutia.
V tej prvej ho asi nepremyvaju.
Ta predchadzajuca restaurcia asi dodava maso z mesiarstva, ktore sa nepreda. Rozne slachy a mastne zbytky. Asi maju kuchara co varil na vojne, ked pozna triky, aby host hned nezomrel. Horsie ako v polnej kuchyni.
Vsetky polievky nesu na stol totalne vriace. Strasne vela octu vo vsetkom aj v segedinskom aj inom. Polievky len voda a akasi umela zmes korenia. Ziadne cerstve bylinky a cerstve vyvary v nej. K masu denne kysla tvrda starsia calamada, alebo surova kapusta husto poliata olejom. Pravidelne Pprihorene zemiaky. Ziadna cerstva zelenina.
Zemlovka plna vody a navrchu tvrda supka.
Chodi tam coraz menej ludi. U nas v praci tam uz skoro nikto nechodi.
V druhej restaurcii, nech si dam hociaku polievku vsetky su dobre.
Kolega si vsimol, ze uz ani negrgam poobede.
Kedze majitelovi restauracie klesol pocet stravnikov, setri na surovinach a tym padom chodi este menej ludi.
Druha restaurcia, ma tu istu cenu a obed perfektny. Restika plna ludi.
Ten vysuseny zafarbeny chleba k polievke v prvej restike si mozu nechat. Aj uchytanu flasu s mineralkou s ktorej si mam naliat.
V druhej davaju chleba len pri urcitej polievke.
A napoj si musim dokupit.
A najviac ma nahneva, ked sa servirka spyta, ci chcem polievku co bola vcera.
Aj borsc sa mi v tej prvej restike znechutil. V tej druhej som ho este nemal.
Hribove polievky sa mi tiez znechutili. Casto ich davali do polievky aj do omacok k tvrdemu masu a rozvarenej ryzi. Neviem co tam davaju za konzervy sampionov. V druhej restike tiez hriby v polievke, ktorych som sa bal a chutila ako domaca z dubakov. Perfektne.
Aj Ciernohorsky rezen v prvej restike tenucky platok tvrdeho vysuseneho masa s hrubou vrstvou obaleneho cesta
a v druhej restike hruby kus makkeho masa.
V prvej restike som dost casto nechaval cast polievky aj cast druheho jedla a v druhej restike davaju rovnake porcie, ale niekedy by som si vypytal aj duplu.