od dama 55 11. 5. 2010 10:25
Ten jejich hamburgerový zázrak lze samozřejmě vyrobit i doma, jen se obávám, že nebude tak gumový. Případný zájemce si ho musí dát do druhého dne do igeliťáku. Jinak téměř k nerozeznání. Zadělá to pekárna, kdo by se dřel, suroviny jsou v pořadí, jak se tam dají.
240ml mléka, 2 celá vejce, 1pollžíce cukru, 1 čaj.lžička soli, asi 8dkg másla rozpustit, 0,5kg polohr,.mouky a 1/2 sáčku sušeného droždí. Když chcete housku se semínky, tak ještě vajíčko na potření a sezam. Zamíchat na rychlý program a nenechat kynout. Udělat na plech na papír na pečení 12 kuliček, ty zploštit asi na 1cm a asi 20 minut nechat kynout na plechu. Pak potřít vejcem, nebo nechat holé a upéct na 170°C.