Mám je moc ráda a dávám si je na dovolené, ale jak je připravit v našich podmínkách? Jedla jsem naloženou v kyselém nálevu, v oleji i grilovanou, která mi chutná nejvíce, ale jak ji připravit, tady mám mezery!?
Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření
iva píše:Chobotnice doma nedelam, ale mam je rada, kdyz jsem na dovolene, tak je rada ochutnam. Znam je jako smazene krouzky, ale i jako dusene, treba jen na cibulce + s paprikou + cesnekem+ rajcaty, anebo grilovane. Pozor, chobotnice se musi minimalne hodinu varit, jinak je tvrda jak guma.
marz píše:PROBUH. Ti tomu teda davaji. Myslim, ze na chobotnicky uz v zivote nesahnu. Do haje, vzdyt se jim to v puse musi jeste hybat. No moc se mi to nelibilo, jeste, ze jsem u toho nejedl.
MichaelJackie.S píše:Nemůžu si pomoct ale řízek je řízek Kam se na to hrabe nějaká chobotnice..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků