Jak uchovat toust krupavy...?

Tajné postupy, rady a tipy. Co v kuchyni nikdo jiný neumí

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod jannnn 12. 2. 2006 18:10

Kdyz si udelam v toustovaci toasty a chci si je snist az druhy den, tak uz pak nejsou krupavy a neni to ono :? , nevite nekdo jak mam udelat aby krupavy zustali...?
jannnn
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Banny 12. 2. 2006 18:24

No tak si je udelej ten dalsi den.. :lol: nic jinyho me nenapada
Ja mam teda takovy tousty rad, hezky mekkoucky... Ty mi chutnaji vic nez krupavy.
Banny
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Caddy 12. 2. 2006 19:06

mne je to fuk, men chutna oboje...

pochybuju, ze to nejak pujde uchovat, fakt nevim :(
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod lehtinen 12. 2. 2006 19:59

Takový dotaz, proč je chceš chřupavé další den?
Renault Twingo 1,2, r.v. 93 - rád na tebe vzpomínám, 5 let, 60 tisíc km
Citroen C4 1,4i 16V, SX r.v. 2009 - 2023
lehtinen
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod myndel 12. 2. 2006 21:05

Podle mého skromného názoru to nejde. Na chladnoucím toustu prostě kondenzuje voda a změkne vždycky.
myndel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod jannnn 13. 2. 2006 14:47

ok, diky, myslel sem si to...no krupave je chci mit proto, ze mi vic chutnaj a kdyz nekam rano jdu, tak vetsihou nemam cas je tepv delat...
jannnn
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 13. 2. 2006 16:18

No můžeš je ráno strčit do mikrovlnky (tak na 3-4 minuty, plný výkon) a pak je nechat vystydnout. Budou zaručeně superkřupavé a možná si o ně i ulomíš zub :-D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Merlin 13. 2. 2006 16:25

Slonik: na to je idealny crips tanier, ja tak zohrievam chlieb a pecivo.
Merlin
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 15. 2. 2006 23:44

No já to myslel spíš jako trochu srandu. Žádný crisp, pouhé mikrovlny. V kadenci, kterou jsem naznačil udělají z každého toastu celkem spolehlivě kámen ...
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 22. 2. 2006 09:18

Sníst ho dřív :D
Pavel Mareš
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Ondrysak 11. 12. 2009 13:52

Udělej ho hodně do křupava a nech ho dlouho vychladnout nejlépe na nějaké mřížce, aby se ti tam nesrážela voda.
Ondrysak
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Hansol58231 15. 2. 2010 01:18

Ségra sije udělá na druhej den do práce (předešlej den večer) pak je nechá vystydnout a poté je dá do pytlíku (zatočí tim párkrát) a dá to na noc do lednice a druhej den jsou normálně měkké.
Hansol58231
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod michee 15. 2. 2010 08:16

Hansol58231: měkký ano, ale ne křupavý....to je dost velký rozdíl
Kick the baboon....
michee
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků