Elektrický gril s plnou deskou - Zkušenosti?

Tajné postupy, rady a tipy. Co v kuchyni nikdo jiný neumí

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Klamerka 7. 1. 2018 22:07

Dobrý den

Máte někdo zkušenost s grilováním na elektrickém grilu s plnou deskou (například https://www.gastro-trade.cz/elektricky-gril-hladky-50-cm)?

Stavíme RD a mimo jiné budeme v létě kupovat nějaký gril. Nyní mám standardní na dřevěné uhlí a grilování s přáteli je pro mě nejdříve rozpalování, pak čekání na rozžhavení, pak griluji a utíkáme před kouřem z odkapávajících tekutin a nakonec zjistím, že jsem s nikým nepokecal, snědl jsem jen studené zbytky a vůbec mě to nebavilo.

Uvažoval jsem, že vyřeším plynovým grilem a navíc jsem si chtěl pořídit litinovou/mramorovou desku na grilování, ale napadlo mě, zda nejít hned do elektrického grilu, který znám z amerických filmů, jak na nich vždy grilují burgery a zeleninku i na kousíčky.

Bohužel, nikoho neznám, kdo by takto řešil, takže je to buď blbost, nebo je pro ostatní důležitá i ta atmosféra dřevěného uhlí?
Klamerka
Kolemjdoucí

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků