Bůček - jak udělat, aby *****ěl

Tajné postupy, rady a tipy. Co v kuchyni nikdo jiný neumí

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod BobanekOs 13. 10. 2016 20:25

Zdar

Nejsem úplně zastáncem této kuchyně, ale pokoušel jsem se dvakrát upéct bůček. Ani jednou jsem jej nedokázal sníst. Před pečením jsem jej omyl, prosolil, popepřil, v druhém případě potřel i česnekem, ale výsledek mi dost výrazně zapáchal. Nejde o zápach zkaženého masa, ale prostě je cítit tak to maso.

Přesto to chci zkusit znovu, tedy koupím bůček vcelku a...poradíte co s ním?

Nějak nakládat? Nějak kořenit? Atd?
BobanekOs
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slonik 14. 10. 2016 19:57

Pokud ti vadí aroma masa, tak ho nepřipravuj a nejez. Čichový vjem z masa je prostě vůně masa. Přebíjet to nějakým kořením je hloupost. Koření má chuť a vůni doplňovat a ne eliminovat.

Samozřejmě, skopové je třeba trochu "*****ět", ale to není případ vepřového boku.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 26. 3. 2017 10:34

Je to o krmení. Jestli se prase ekonomicky vykrmí ve velkochovu granulema a masokostní moučkou z kafilérie, tak bude *****ět zaručeně vždycky. Pokud chceš voňavý vepřový, kup si maso z přeštíka a zaručeně si pochutnáš.
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků