Nálev na zelí

Tajné postupy, rady a tipy. Co v kuchyni nikdo jiný neumí

Moderátor: Moderátoři Jídlo a vaření

Odeslat příspěvekod KapaCZ 22. 12. 2011 18:54

Určitě občas někdo zvás vyrazí do Čínské restaruce nebo "Čínského" fastfoodu.

Dost často vám dají jako přílohu trošku bílého zelí, které je v nějakém sladko-kyselém nálevu.
Můj dotaz zní, zda nemáte někdo prověřený, nejlépe jejich, recept?

Už jsem zkoušel pár receptů podle vyhledaných na googlu, ale prostě to stále nebylo ono.

Děkuji ;)
KapaCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 22. 12. 2011 20:42

Jo, taky mi chutná. Zkus se jich zeptat.
Mamka dělá hodně podobné, ale recept nevím.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kejki3 22. 12. 2011 23:11

Základ je na jemno nakrájet a po posolení promačkat - pustí vodu. Poprvé jsem to šoupl do pytlíku a přejel válečkem, ale bacha, nepřehnat. A okyselení a oslazení už zvládneš.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 21. 8. 2012 16:54

Já mačkám čistýma rukama
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků