Dobrý den
Máte někdo zkušenost s grilováním na elektrickém grilu s plnou deskou?
Stavíme RD a mimo jiné budeme v létě kupovat nějaký gril. Nyní mám standardní na dřevěné uhlí a grilování s přáteli je pro mě nejdříve rozpalování, pak čekání na rozžhavení, pak griluji a utíkáme před kouřem z odkapávajících tekutin a nakonec zjistím, že jsem s nikým nepokecal, snědl jsem jen studené zbytky a vůbec mě to nebavilo.
Uvažoval jsem, že vyřeším plynovým grilem a navíc jsem si chtěl pořídit litinovou/mramorovou desku na grilování, ale napadlo mě, zda nejít hned do elektrického grilu, který znám z amerických filmů, jak na nich vždy grilují burgery a zeleninku i na kousíčky.
Bohužel, nikoho neznám, kdo by takto řešil, takže je to buď blbost, nebo je pro ostatní důležitá i ta atmosféra dřevěného uhlí?
//Caddy: odebrán odkaz, zde fakt není nutný