Co jste měli dnes k večeři

Diskuze na témata, která se přímo netýkají vaření a jídla

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Moravanda 1. 8. 2013 18:43

Šopský salát a rohlík :-)
Moravanda
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 9. 1. 2014 17:51

Domácí hamburgery
Alláh je vždy odpouštějící a milosrdný.
seterwohipikule
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kniter 15. 1. 2014 21:06

Marinovany jahnaci gulas, vcera aj dnes vecer.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB
T♥-Telekom
Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 18. 1. 2014 17:32

Brgul
Alláh je vždy odpouštějící a milosrdný.
seterwohipikule
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kniter 13. 4. 2014 14:09

Z kosti jahnata som obral maso, pomlel na mlynceku. cibula, cesnak, chili, korenia, sol vajce, struhanka.
4 hamburgery sme mali, s hlavkovym salatom a omackou - (struhana salatova uhorka, mata, smotanovy biely jogurt)

A cervene vino Bordeaux
Přílohy
hamburger3.jpg
hamburger2.jpg
hamburger1.jpg
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB
T♥-Telekom
Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mokus 11. 5. 2016 23:09

lidl pizza
2,0 TDI, haldex, 7DSG ... 140PS
2,0 TSI, torsen, 6man. ... 211PS
EX A4 2,0 TFSI torsen, 6man. ... 200PS
EX EOS 2,0 TSI 6DSG ... 211PS
Polomrtvý, ale po nahrání nového bootloaderu živý :) Genovo One, pomalý iP6
Stále ostrý GEKKO GE-1
mokus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod EKKAR 12. 5. 2016 18:38

Jaternicový prejt, brambor, dušené zelí ...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod FilipUli 27. 6. 2016 20:53

Veprova plec na divoko se stavou a bramborama
FilipUli
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod EKKAR 27. 6. 2016 21:20

Dívčí touhu s vařenýma mravenčíma vajíčkama ...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mokus 26. 8. 2016 21:38

Osso buco s rizottem..
2,0 TDI, haldex, 7DSG ... 140PS
2,0 TSI, torsen, 6man. ... 211PS
EX A4 2,0 TFSI torsen, 6man. ... 200PS
EX EOS 2,0 TSI 6DSG ... 211PS
Polomrtvý, ale po nahrání nového bootloaderu živý :) Genovo One, pomalý iP6
Stále ostrý GEKKO GE-1
mokus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Vočko Szyslak 11. 12. 2016 17:58

Francouzský brambory ze 2 kil brambor. Zítra, pozítří a nejspíš i další den se nechám překvapit, co bude k večeři.
Vočko Szyslak
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod EKKAR 11. 12. 2016 22:26

Jenom ze 2 kilo?
Když dělám "francouze" já, vařím na loupačku velkej 7-litrovej hrnec erteplí, na kostičky krájím půl kila cibule (červený stačí 30 deka) a kilo uzeniny nebo libový anglický, celou 0,7l sklenici okurek, přimíchávám půlkilovku sterilovanýho hrášku (zcezenýho a opláchnutýho studenou vodou) a do 55cm pekáče "na husu" to celý zalívám minimálně 8 rozkvedlanýma vejcema ... A zcela OBVYKLÝM STAVEM je, že další den se dojídá zbytek ze dna a oškrabujou připečený zbytky ze stěn pekáče ...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 26. 3. 2017 11:53

Dneska jsem od rána ještě nevečeřel, ale už si na večer připravuji osso buco. Má krásných 68 deka, sílu od 4 do 5 cm a asi si k němu dám jen česnekovou bagetu. Už aby byl večer!!!!!
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mokus 25. 9. 2017 23:55

Hovězí carpaccio a pak Caesar salát se 4mi krevetami, kdy mi ta poslední mi přišla jetá... řešil jsem to s obsluhou..
2,0 TDI, haldex, 7DSG ... 140PS
2,0 TSI, torsen, 6man. ... 211PS
EX A4 2,0 TFSI torsen, 6man. ... 200PS
EX EOS 2,0 TSI 6DSG ... 211PS
Polomrtvý, ale po nahrání nového bootloaderu živý :) Genovo One, pomalý iP6
Stále ostrý GEKKO GE-1
mokus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod EKKAR 28. 9. 2017 20:10

Frutti di mare nemusím ani ve zlým snu. Já dneska večeřel 2cm tlustej stejk z krkovice opečenej na medium, k němu na plechu opečený brambory a pro lepší trávení střídmou oblohu sestávající ze směsi zeleninovejch paprik a cibule, vše posekaný na asi 1cm velký kusy, zprudka orestovaný na lžičce sádla a následně po osolení a opepření podušený pod pokličkou s troškou rajskýho protlaku a lžičkou chilli. Výsledek se musí podávat na misce z laboratorního skla nebo vysokoteplotního porcelánu, normální kompotový misky nebo obyčejný talíře to leptá ...
je mi tady z toho na blití.
EKKAR
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník