od Kniter 13. 8. 2011 14:34
kejki3: nie kupil som ju asi tyzden po tom ako som tu prvy raz pisal. Teraz nedavno znova.
Bola to znacky hame. Nie ze by som chcel robit zlu reklamu, ale myslel som ze to bude chutit aspon trochu ako doma robene. Vsetky konzervy z obchodu, ci uz leco, gulas, segedinsky, mexicky, madarsky atd (od hociakej znacky) su proste hnus. Vynimkou co mi chutia (hoci neviem z coho naozaj su)su pastiky roztieratelne na chleba. Tie v tej foliovej "plechovke" co sa otvara ako jogurt. A tiez sardinky v oleji a sproty. Tunieka nie. A potom este znesiem aj kotlikovy gulas v konzerve. Tiez nieje ako doma vareny ale z knedlou sa da zjest.
V jednom podniku, co som bol, bolo na kope maso trochu uz zazelenale a pachlo. Kamos mi povedal ze to ide na spracovanie. Na parky. Ale to bolo asi pred 10 rokmi. Najlepsie je skusit vsetky druhy a znacky konzerv a zistit co je dobre.
Bolonska omacka v konzerve je tiez hnus.
Potraviny na predaj vyrabaju tak aby co najviac zarobili a malo investovali. A tiez aby to dlho vydrzalo. Domace jedla su na treti den skazene a pritom tie iste z obchodu vydrzia mesiac.
Je sice pravda ze to byva balene v ochrannej atmosfere ale aj tak.
Take listkove cesto si doma spravim z masla, muky, zltky,olej,sol,kypriaci prasok.
Listkove cesto z obchodu ma napisane v zlozeni niekolko ecok.
Cital som, ze jogurt by sa asi nedal zjest keby do neho nieco umele nepridali, ze by bol kysli a hned by sa pokazil. Mama kedysi spravila doma jogurt (bez umelyn), ale hned sme ho musely zjest aby sa nepokazil.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB
Zoznam aplikácií pre Nokiu
http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900