Stránka 2 z 5

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 22:26
od ewing
ja neviem, slaninu som nikdy nejak nemusel takze som to tak v zivote nerobil...ale ked chces so sunkou (hemendex) tak hodis najprv sunku, letmo osmahnes z jednej strany, potom prevratis a das na to vajicko.

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 23:25
od lehtinen
caddy: Víc si pochutnáš na slanině osmažené zvlášť a navíc budeš mít víc chodovou snídani, toť můj názor ;)

Odeslat příspěvekNapsal: 10. 5. 2006 23:58
od Caddy
to je taky nazor... :) Pravda :) Pak je ta slanina krupavejsi...

ewing: no hele, clovece, ja slaninu taky nemel moc rad, v zivote jsem to nekoupil..az ted minuly tyden to na neco chtela zena....tak jsem kus hodil k vejcim....a nejak mi to zachutnalo. Ale je fakt, ze sunka je sunka :)

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2006 00:07
od ewing
Caddy: no ja neviem, ja uz celkovo nejak maso nemusim...asi aj preto som sa stal vegetarianom :wink:

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2006 10:10
od Pavel Mareš
Caddy píše:to je taky nazor... :) Pravda :) Pak je ta slanina krupavejsi...

ewing: no hele, clovece, ja slaninu taky nemel moc rad, v zivote jsem to nekoupil..az ted minuly tyden to na neco chtela zena....tak jsem kus hodil k vejcim....a nejak mi to zachutnalo. Ale je fakt, ze sunka je sunka :)


Ono je taky slanina a slanina.Občas máš krásný plátky jindy beztvarý chuchlance.

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2006 17:18
od game_over
ewing píše:no a potom vykydnes, pridas kecup a servirujes si
kečup na vajíčka !!! apoges satanas na tebe :)) ale každej máme jiný chutě. Jinak mě se osvědčilo a dělám to tak stále - pánev na varnou desku, olej(nenechávám rozehřát) rovnou vejce a dělám je postupně a než se pánev i s olejem pořádně nažhavý tak jsou oka hotový - žloutek syrový a bílek krásně udělaný a ze spoda trochu křupavý

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2006 17:30
od Caddy
kecup si dam jen k michanym a to jen nekdy...k volskym nejake pochutiny netreba, jen hezky posoleny chleba s maslem :)))

Odeslat příspěvekNapsal: 11. 5. 2006 21:08
od delph
a pepře trošku

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 5. 2006 14:21
od Banny
Caddy píše:kecup si dam jen k michanym a to jen nekdy...k volskym nejake pochutiny netreba, jen hezky posoleny chleba s maslem :)))

K míchaným, no to by mi nechutnalo.
A na volský voka je nejlepší hořčice :)..

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 5. 2006 14:28
od ewing
horcica?!?! waaaaa, to nemyslis vazne!!

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 5. 2006 15:51
od delph
já taky hořčici a nejlépe krémžskou :)

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 5. 2006 18:28
od Caddy
boze, to jsou chute...nejste tehotni? :)

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 5. 2006 19:21
od Banny
Caddy: spíš vy s kečupem :lol: ...
Ewing: myslím to vážně na 99% :).

Odeslat příspěvekNapsal: 12. 5. 2006 20:26
od ewing
kecup k tomu pasuje ale horcica...to by ma v zivote nenapadlo. to je ako davat do buchiet miesto lekvaru tatarsku omacku...brr

Odeslat příspěvekNapsal: 13. 5. 2006 17:11
od Pavel Mareš
Plnotučná hočice je k volskému oku výborná.