jak na volská oka?

Mám hlad a nemám čas. Co uvařit? Recepty vhodné pro začátečníky

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Caddy 3. 5. 2006 21:01

Mozna to bude znit divne, co hledam za problemy na vykydnuti vejce na panev, ale proste bych rad slysel nejakou radu, jak je udelat co nejlepe...kdyz delam volska oka, vetsinou jsou zespoda uz moc, zloutky do pulky natvrdo...a zezhora naopak temer syrove...zkousel jsem smazit uz pomalu i rychle, na rozapleny tuk i za pozvolneho ohrivani, ale nikdy vysledek nebyl takovy, jak bych si predstavoval - krasne mekkoucke, avsak nesyrove volske oko bez krupave podrazky a zespoda ztuhleho zloutku...vi nekdo? :)
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mole 3. 5. 2006 21:15

požádej maminku :lol: :wink:
mole
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Honza CZ 3. 5. 2006 21:17

Caddy píše:krasne mekkoucke, avsak nesyrove volske oko bez krupave podrazky a zespoda ztuhleho zloutku...vi nekdo? :)
zkus pánvičku na lívanečky, nebo na pánvi přikrejt pokličkou , ale to udělá bílej povlak na žloutku což je nehezké, nebo mikrovlnku, ale musíš propíchnout žloutek jinak katastrofa.
Honza CZ
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lehtinen 4. 5. 2006 20:57

Babči mi je dělala na prudko na sádle, pak to bylo asi jak píšeš :-)
Renault Twingo 1,2, r.v. 93 - rád na tebe vzpomínám, 5 let, 60 tisíc km
Citroen C4 1,4i 16V, SX r.v. 2009
lehtinen
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod game_over 4. 5. 2006 21:43

tady je skoro každá rada drahá prostě to chce testovat a testovat a ono to jednoho krásnýho dne půjde ale je pravda že mi tohle nikdy nedělalo problémy vždycky se to povedlo tam jak mělo
game_over
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 4. 5. 2006 21:52

Pánvičku na lívanečky a otočit je,ale to pakuž nemáš ty pravá oka.
Pavel Mareš
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Honza CZ 5. 5. 2006 08:15

[quote="Pavel Mareš";Pánvičku na lívanečky a otočit je,ale to pakuž nemáš ty pravá oka.a/quote]Oka jsou, ale mají šedej zákal. :lol:
Honza CZ
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 5. 5. 2006 17:27

Honza CZ píše:[quote="Pavel Mareš";Pánvičku na lívanečky a otočit je,ale to pakuž nemáš ty pravá oka.a/quote]Oka jsou, ale mají šedej zákal. :lol:-/quote]


Prdlajs zákal.Není to takový jako bílý a uvnitř žlutý kolečko,ale chuťově stejný.
Pavel Mareš
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Caddy 5. 5. 2006 18:55

ne, kdyz se to obrati, je to silne neesteticky...to ne :) Navic se velmi casto pak protrhne :)
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 5. 5. 2006 19:03

Caddy:Taky záleží jak to chceš.Někdo dělá volský oka aby i žloutek byl tuhý.Někdo tak,že když do toho píchneš aby to teklo.
Pavel Mareš
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Caddy 6. 5. 2006 11:37

ja chci prave tekouci....jinak si muzu rovnou udelat vajicka natvrdo a nakrajet na chleba :)
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ewing 10. 5. 2006 11:43

ty vole ja som uplny expert na volske oko...paneboze aku som dostal chut. avsak nejedavam ich odkedy som mal problemy so zaludkom, ale uz nemam tak zajtra si spravim ;)

ja som ich robieval tak, ze som si mierne rozohrial panvicu (samozrejme) hodil 3-4 vajicka, osolil, pridal papriku (obcas aj stiplavu) a nechal to chvilu tak. ked som videl, ze zospodu uz sa robia a zvrchu nic, dal som na vrch pokrievku - ale iba nachvilu, tiez nemam rad ten biely povlak. Zachvilu som ju dal prec a potom som este nachvilu dal naplno plyn, aby sa mi zospodu trosku pripiekli.

no a potom vykydnes, pridas kecup a servirujes si :mrgreen:
najlepsie je, ked vykuchas to zltko a zjes naraz, ze sa ti roztecie v ustach a zaspodu ti to tak jemne chrumka...hmm...bozskeee :D
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caddy 10. 5. 2006 21:13

ewing: no vyborne, konecne spravny pozitkar-odbornik....pristi tyden zkusim.... :)))
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ewing 10. 5. 2006 21:24

tak tomu ver, v robeni volskych ok som proste prebornik :mrgreen:
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caddy 10. 5. 2006 21:27

lisis se nejak postup, kdyz v nich chi mit zakompovanou slaninu? :)) Nebo se to proste jen vykydne na ni a jede se jako normalne? :)
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ewing 10. 5. 2006 22:26

ja neviem, slaninu som nikdy nejak nemusel takze som to tak v zivote nerobil...ale ked chces so sunkou (hemendex) tak hodis najprv sunku, letmo osmahnes z jednej strany, potom prevratis a das na to vajicko.
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod lehtinen 10. 5. 2006 23:25

caddy: Víc si pochutnáš na slanině osmažené zvlášť a navíc budeš mít víc chodovou snídani, toť můj názor ;)
Renault Twingo 1,2, r.v. 93 - rád na tebe vzpomínám, 5 let, 60 tisíc km
Citroen C4 1,4i 16V, SX r.v. 2009
lehtinen
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Caddy 10. 5. 2006 23:58

to je taky nazor... :) Pravda :) Pak je ta slanina krupavejsi...

ewing: no hele, clovece, ja slaninu taky nemel moc rad, v zivote jsem to nekoupil..az ted minuly tyden to na neco chtela zena....tak jsem kus hodil k vejcim....a nejak mi to zachutnalo. Ale je fakt, ze sunka je sunka :)
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ewing 11. 5. 2006 00:07

Caddy: no ja neviem, ja uz celkovo nejak maso nemusim...asi aj preto som sa stal vegetarianom :wink:
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 11. 5. 2006 10:10

Caddy píše:to je taky nazor... :) Pravda :) Pak je ta slanina krupavejsi...

ewing: no hele, clovece, ja slaninu taky nemel moc rad, v zivote jsem to nekoupil..az ted minuly tyden to na neco chtela zena....tak jsem kus hodil k vejcim....a nejak mi to zachutnalo. Ale je fakt, ze sunka je sunka :)


Ono je taky slanina a slanina.Občas máš krásný plátky jindy beztvarý chuchlance.
Pavel Mareš
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod game_over 11. 5. 2006 17:18

ewing píše:no a potom vykydnes, pridas kecup a servirujes si
kečup na vajíčka !!! apoges satanas na tebe :)) ale každej máme jiný chutě. Jinak mě se osvědčilo a dělám to tak stále - pánev na varnou desku, olej(nenechávám rozehřát) rovnou vejce a dělám je postupně a než se pánev i s olejem pořádně nažhavý tak jsou oka hotový - žloutek syrový a bílek krásně udělaný a ze spoda trochu křupavý
game_over
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Caddy 11. 5. 2006 17:30

kecup si dam jen k michanym a to jen nekdy...k volskym nejake pochutiny netreba, jen hezky posoleny chleba s maslem :)))
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod delph 11. 5. 2006 21:08

a pepře trošku
vrrrm vrrrrrm ty angličáky maj fakt dobrý ovládání :-D....no jo na vlastní nemám :-D
delph
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Banny 12. 5. 2006 14:21

Caddy píše:kecup si dam jen k michanym a to jen nekdy...k volskym nejake pochutiny netreba, jen hezky posoleny chleba s maslem :)))

K míchaným, no to by mi nechutnalo.
A na volský voka je nejlepší hořčice :)..
Banny
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ewing 12. 5. 2006 14:28

horcica?!?! waaaaa, to nemyslis vazne!!
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod delph 12. 5. 2006 15:51

já taky hořčici a nejlépe krémžskou :)
vrrrm vrrrrrm ty angličáky maj fakt dobrý ovládání :-D....no jo na vlastní nemám :-D
delph
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caddy 12. 5. 2006 18:28

boze, to jsou chute...nejste tehotni? :)
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Banny 12. 5. 2006 19:21

Caddy: spíš vy s kečupem :lol: ...
Ewing: myslím to vážně na 99% :).
Banny
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ewing 12. 5. 2006 20:26

kecup k tomu pasuje ale horcica...to by ma v zivote nenapadlo. to je ako davat do buchiet miesto lekvaru tatarsku omacku...brr
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pavel Mareš 13. 5. 2006 17:11

Plnotučná hočice je k volskému oku výborná.
Pavel Mareš
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod delph 13. 5. 2006 20:52

stejně jako nepochopím lidi co mužou jíst kečup k hranolkám.. nemám rád lidi s heslem když je k tomu dost kečupu dá se sníst všechno
vrrrm vrrrrrm ty angličáky maj fakt dobrý ovládání :-D....no jo na vlastní nemám :-D
delph
Návštěvník

Odeslat příspěvekod ewing 13. 5. 2006 21:09

no ja mam rad mix...hranolky + kecup a tatarka...v spravnom pomere a mnozstve je to bozska kombinacia ;)
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod cuketka 17. 5. 2006 02:08

caddy: problém může být v kvalitě pánve, čím tenší tím nerovnoměrnější teplota a rychlejší spálení "spodku", doporučuji pořidit si pořádnou tlustou bjač ;)
cuketka
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Caddy 17. 5. 2006 19:20

cuketka: ja mam panev, ze si musim odpocinout mezi vykladanim na talire, jelikoz ji tak dlouho v ruce neudrzim....tam problem nebude :-D
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod cuketka 17. 5. 2006 22:20

no tak ještě dotaz: elektrika? indukce? plyn?
cuketka
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kysela rybicka 11. 7. 2006 13:08

ewing, proc ne tatrku do buchet? Je to stejny testo jako na langose, kdybys ji jeste teplou pomazal cesnekem a syrem...proc ne? Jen bys tam tu tatarku musel dat po peceni:)
kysela rybicka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ewing 11. 7. 2006 15:02

co, o com? nepomylila si si temu alebo osobu?
"Imagination is more important than knowledge."
Albert Einstein
ewing
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Divoženka 10. 11. 2006 14:54

hm hm,tak Vám napíšu jak to dělám já, a sklízím vždy úspěch..

Volské oko neobracím. Vezmu si velkou pánev,většinou dělám tak 10- 12 vajíček,takže to vyjde akorát. Na velkou pánev dám trošku másla a nasekanou cibulku na jemno. (1 cibule) .Trošku ji osmahnu,ale jen trošku,chutná mi,když je pořád taková čerstvá v tom oku:) rozprostřu ji rovnoměrně.
Potom vyklepu vajíčka do velkýho hrnku a všechno naliju na pánev. Do hrnku proto,že než naklepu všecky vajíčka, tak by byly nerovnoměrně hotové. Zalije se celá pánev. Na to nakladu po povrchu plátky anglické slaniny, může být i jiná uzenina, ale ang.slanina je da best. vezmu tavený sýr (Apetitto smetanové bez příchutí) a ten rozdělím na malé dílky a ty také rozprostřu rovnoměrně po povrchu. Posolím, posypu sladkou paprikou a když to vypadá hotové:) tak to rozporcuju a rozdělím na talíře. Toť vše
Divoženka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod misko854 10. 11. 2006 15:28

delph píše:stejně jako nepochopím lidi co mužou jíst kečup k hranolkám.. nemám rád lidi s heslem když je k tomu dost kečupu dá se sníst všechno
misko854
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Caddy 11. 11. 2006 00:10

Divoženka: a jak to delas, ze se Ti to pri tom prelevani nepotrha? Ty zloutky nic nevydrzi, vetsinou se mi tak jedno ze tri az ctyr vajec protrhne i pri beznem davani na panev...? :)
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Divoženka 15. 11. 2006 21:28

Caddy - máme domácí vajíčka,jsou vzdy sytě oranžová - žloutek a normalně je vyklepnu do hrnku a pak přeliju..netrhá se to.možná to nějak asi prstem roztrhnes pri rozbíjení vajíčka,záleží asi na tom,jak to vajo rozděluješ..já normálně naklepnu a rozdělým a je to hezky vcelku:). Když jsou všecky pohromadě pak se i pohromadě vylijí na pánev a drží to. A to se ptáš po tom,cos to vyzkoušel,nebos to ještě nezkusil? seš asi moc hrr:)
Divoženka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caddy 16. 11. 2006 21:22

Divoženka: jak potom? ja uz vejce delal milionkrat :)) Ale vzdy se mi povede nejake protrhnout....rozklepavam je ta, ze ho natuknu nozem a pak rozlousknu :)
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod p0etrik 19. 11. 2006 13:51

No pridam svuj recept. Je trosku mastnejsi ale vysledek je supr. :D
Na panev rovnomerne rozprostrit par platku anglicke slaniny (muze byt i klasicky spek, ale toho davejte jen male kousky, tak 1x4cm), jenom malinko se to opece (jenom chvilinku po zesklovateni, kdyztak s tim na panvi trosku pojezdit, at se cela vymasti), rozklepne se na to par vajicek, nasledne se na vajicka nasype pepr, oregano, ci jine koreni dle chuti. Smazi se na strednim plameni, kdyztak na par desitek vterin na to muze prijit poklicka, ale je treba hlidat, aby zloutek neztvrdnul.

Vysledek je sice neco, za co vas odbornik na zdravou vyzivu zabije, ale chutna to naprosto fantasticky. :D :P
p0etrik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Divoženka 18. 1. 2007 21:02

a máte radi vaja na hniličko? jinak nevite jak se smaze celej thread? jako cely tema? jedno jsem sem pred casem dala ale uz to je a nechci aby zbytecne hyzdilo tu stranku ze je to tam dvakrat.kdyz to tam iva dala driv...smazte to nekdo please
Divoženka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caddy 19. 1. 2007 15:53

jasne, na hnilicko jsou nejlepsi :)

Jaky thread mas na mysli? Kouknu na to ;)
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod madeleine 20. 1. 2007 13:51

ja rozpálim tuk, do toho vajíčka a potom zmiernim ohen... aby tukom tak nenasiakli, ale sa pekne "prevarili". Pomocka na urychlenie je pokrievka na chvilinku, ale hned ako to vyzera, ze by vznikal povlak, musi dolu. Vyjde to vzdy... Mam elektricky sporak s platnami, takze je to zmiernenie pomale, ale funguje to.

Ked robim so slaninou alebo sunkou, tak tu najprv opeciem z jednej strany, otocim a potom dam vajicka.

A soli tiez hned ako vajicka vylejem na panvicu... miniem menej soli... ;)
Zrušme sáčky! Slobodu gumeným medvedíkom!
Smrť katastru!
madeleine
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod iva 20. 1. 2007 23:35

[quote="Divoženka"; jinak nevite jak se smaze celej thread? jako cely tema? jedno jsem sem pred casem dala ale uz to je a nechci aby zbytecne hyzdilo tu stranku ze je to tam dvakrat.kdyz to tam iva dala driv...smazte to nekdo please[/quote]

Caddy: Divozenka mysli tohle vlakno :)

http://sefkuchar.abecedazahrady.cz/viewtopic.php?t=515
iva
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Divoženka 25. 1. 2007 22:22

tak moc děkuji Caddy!:) a nemaš nejakou inspiraci s vajama na hnilicko? heh,ja to normalně naťuknu, vyloupnu do sklenicky ci miskyosolim lehce a jedu...hehe a k tomu namazanej chlebík
Divoženka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caddy 26. 1. 2007 00:16

hm, ja si to proste nakrajim na chleba s maslem a osolim :)
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Divoženka 26. 1. 2007 10:35

Caddy.tak jsem si říkala,copak si dám jako svčinku a už to mám:)
A jak je krájíš ,kyž jsou na hniličko,to jsou přece takový nedodělaný a polotekoucí žloutek a velmi křehoučké,to spíš namažeš ne?
Divoženka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caddy 26. 1. 2007 16:29

Divozenka: no, ono to je takvoe bahnite, ne uplne tekute, takze to jde..samozrejme cast je jeste v takovem kapalnem stavu, ale tak to ten nuz, na kterem to vetsinou ulpi, pak o otru o chleba
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Divoženka 29. 1. 2007 10:20

Tak jsem si to dnes dala ke snídani a hezky ještě potřela hořčicí(dala jsem to na chléb) a na to ještě platkovej eidam a mňam! a olivy k tomu
Divoženka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caddy 29. 1. 2007 17:47

jezisi, ted mi malem vyskocily streva, jak jsem si to cetl..tohle mi nedelej, zvlast kdyz mam hlad :)))
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Divoženka 30. 1. 2007 23:17

a z ceho ti ty streva vyskocili,hahaaaa mnojo ale je to fakt dobry.
Divoženka
Návštěvník

Odeslat příspěvekod mokus 1. 3. 2007 01:36

@Caddy: tak koukam, ze ti tu nikdo neodpovedel. Pritelkyne volsky voka dela tak, ze bilek zezhora poleva rozpalenym olejem na kterem se to smazi, timto zpusobem se dosahne tuheho bilku a tekuteho zloutku, samo na mirnejsim plameni, aby se zloutek prohral...
2,0 TDI, haldex, 7DSG ... 140PS
2,0 TSI, torsen, 6man. ... 211PS
EX A4 2,0 TFSI torsen, 6man. ... 200PS
EX EOS 2,0 TSI 6DSG ... 211PS
Polomrtvý, ale po nahrání nového bootloaderu živý :) Genovo One, pomalý iP6
Stále ostrý GEKKO GE-1
mokus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Caddy 1. 3. 2007 12:00

mokus: diky, neco podobneho taky zkousim, ze jako vzdy nakolonim panev, aby se trocha tuku prelila pres bilek....problem vetsinou je, ze mam panev volskymi oky totalne zaplnenou, takze volneho oleje moc neni :)
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod mokus 1. 3. 2007 12:04

no prave, to se musi delat po jednom nebo po dvou, tim se i docili vetsiho rozliti bilku. a mam cerstvou informaci, ze teplota je vyssi nez mirna jak jsem psal a trochu poliva i zloutek...
2,0 TDI, haldex, 7DSG ... 140PS
2,0 TSI, torsen, 6man. ... 211PS
EX A4 2,0 TFSI torsen, 6man. ... 200PS
EX EOS 2,0 TSI 6DSG ... 211PS
Polomrtvý, ale po nahrání nového bootloaderu živý :) Genovo One, pomalý iP6
Stále ostrý GEKKO GE-1
mokus
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Pariskaaa 10. 4. 2008 13:05

Dělám volská oka manželovi tak, že je po rozklepnutí posypu trochou rozetřenýho česneku. S opečeným toastem je to bomba!!!
Pariskaaa
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mirdasl 19. 4. 2008 18:17

Dělám volská oka v mikrovlné troubě bez tuku http://www.ceskadomacnost.cz/zbozi/nado ... pem-345204
Fallout 1 a Fallout 2 herní klenoty této planety.

Mirek
mirdasl
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod michee 20. 4. 2008 20:10

My máme také doma tu formu do mt na volská oka, ale nějak nám z toho ta vajíčka nechutnala. takže klasika - rozpálený olej, vajíčko a na to speciální slaná zeleninka podle babiččina receptu.
Kick the baboon....
michee
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 21. 4. 2008 08:21

Nemohu si pomoct, ale dělat volská oka v MT mi přijde ... prostě takový nějaký divný. Vajíčka kvůli dietě moc nejím, připravovat je na tuku, to už vůbec nemůžu, ale investoval jsem do velmi kvalitní teflonové pánve a občas si nějaké to volské oko udělám (no teda, trošku tuku tam dám - používám takový ten sprej s emulzí tuku a vody)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vašátko 13. 2. 2015 18:16

napadlo me oddelit zloutky od bilku, bilky vylit na panev a po chvili na ne vratit zloutky

ale nemam odzkousene, zkusim to
vašátko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2015 22:18

tak ja to updatuju - nakonec se osvedcilo mit panev jen velmi malo ohratou, aby se to hned neudelalo, jen hezky pozvolna belalo a prikryt poklickou...hlavne to neprehnat, aby neztvrdly zloutky, ale kdyz se to trefi, jsou oka naprosto bozska. Jedina vada na krase pro nekoho muze byt povlak pres zloutky, ale to se da prekousnout...
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků