jak na volská oka?

Mám hlad a nemám čas. Co uvařit? Recepty vhodné pro začátečníky

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 21. 4. 2008 09:21

Nemohu si pomoct, ale dělat volská oka v MT mi přijde ... prostě takový nějaký divný. Vajíčka kvůli dietě moc nejím, připravovat je na tuku, to už vůbec nemůžu, ale investoval jsem do velmi kvalitní teflonové pánve a občas si nějaké to volské oko udělám (no teda, trošku tuku tam dám - používám takový ten sprej s emulzí tuku a vody)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod vašátko 13. 2. 2015 19:16

napadlo me oddelit zloutky od bilku, bilky vylit na panev a po chvili na ne vratit zloutky

ale nemam odzkousene, zkusim to
vašátko
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 5. 2015 23:18

tak ja to updatuju - nakonec se osvedcilo mit panev jen velmi malo ohratou, aby se to hned neudelalo, jen hezky pozvolna belalo a prikryt poklickou...hlavne to neprehnat, aby neztvrdly zloutky, ale kdyz se to trefi, jsou oka naprosto bozska. Jedina vada na krase pro nekoho muze byt povlak pres zloutky, ale to se da prekousnout...
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků