Stránka 3 z 3

Odeslat příspěvekNapsal: 28. 6. 2006 10:38
od includes
hm...normální šišky, jo?

Odeslat příspěvekNapsal: 24. 8. 2006 09:11
od Slonik
Šišky na grilování je absolutní pitomost a zahrávání si se zdravím, což platí i o "jehličnatých dřevech". To co vzniká hořením pryskyřice je ještě o něco jedovatější než spálený tuk. Navíc toto dřevo rychle hoří a není z něj tolik popela, čili ani fyzikálními vlastnostmi se na grilování nehodí.

Pokud někdo nechce grilovat na dřevěném uhlí, tak by měl používat ovocné dřevo (nejlépe švestku, hrušku, třešeň) doplněné bukovými kousky, které mají krátký plamen a udrží dlouho žár.

Re: Grilování

Odeslat příspěvekNapsal: 2. 12. 2011 12:49
od zofka2011
Na grilování bych se neomezovala jenom v létě. Je fakt, že je to mnohem příjemnější posedět na zahrádce nebo terase, ale i v zimě se dá vytvořit skvělá atmosféra a aspoň my ji milujeme. Koupili jsme si proto elektrický gril. Den předem naložím různé druhy masa (marinádu buď vyrábím nebo kupuju hotovu tekutou v pytlíčku, teď si nemůžu vzpomenout, jaká je to značka), těsně před grilčem udělám salát s olivovým olejem a fetou a tzaziky, nakrájím pečivo a sedneme ke stolu ke grilu. Popíjíme vínko, grilujeme a je nám fajn :)

//Caddy: ale notak, to je zase pruhledna reklama...link odstranen :)

Re: Grilování

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 5. 2012 10:11
od ŠARA
Prosímjakje to se zeleninou na grilu?

Re: Grilování

Odeslat příspěvekNapsal: 4. 5. 2012 13:59
od seterwohipikule
Jak jak?
Normálně.

Re: Grilování

Odeslat příspěvekNapsal: 5. 5. 2012 19:05
od kejki3
Tak já jí nenakládám :nenapadne: jen okořenit a šup.

Re: Grilování

Odeslat příspěvekNapsal: 15. 7. 2012 17:34
od ŽanetaPetrásková
Já ráda griluju panenku, kterou koupím jako váleček. Prošpikuju česnekem, potřiu domácí marinádou (olej, čerstvé bylinky, sůl a pepř), dám do alobalu a nechám na grylu dokud není krásně opečená a štavnatá ;)