A co mexická kuchyně a mexické restaurace?

Suši, kimchi, enchiladas, sač-cha, ale klidně i boršč

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 19. 9. 2009 15:54

Já to myslel tak že Chilli dělám z nemletého masa. O mletém mase z marketu není sporu - tahle věc nemá v kuchyni co dělat
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod saxoferrato 8. 11. 2009 00:49

zkus k jídlu nějaký originální mexický omáčky treba tuto :) reklama smazana
saxoferrato
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slonik 14. 2. 2010 15:30

Lidičky, potřebuju pomoct - ve středu (17.2.) jsem pozván na "mexický večer". Jako "vstupné" má každý přinést nějakou mexickou mňamku - já se uvolil k chilli a tequile. Co mi však hodně chybí je nějaká sladkost. Bohužel žádný mexický moučník neznám. Poraďte mi prosím něco. Parametry jsou takové, že hotový produkt musí jít přenášet; pokud se má konzumovat teplý, musí snést ohřev v mikrovlnce. Díky moc za tipy a nápady.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod linda78 18. 9. 2018 09:20

Ujizdim na quesadille. Dobry mexicky bistro doporucuju v Praze na Ceskomoravsky... Mexicali Mercado. Da se tam dobre najist i treba jen nakoupit suroviny.
A jako mexicky obcerstveni prave obcas delam quesadillu a guacamole. moc dobry.
linda78
Kolemjdoucí

Předchozí stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník