Ako jesť krémeš

Kdo by odolal sladkostem? Zvláš?, když je umí připravit sám

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod hal_sk 14. 4. 2014 21:32

Zdravím,
Ako správne krájať krémeš pri jedení? Keď zaborím nôž do vrchnej tenkej vrstvy, tak sa roztlačí celý krémový obsah pod touto vrstvou. Musím tú strechu vždy dať nabok a porcovať ju zvlášť ako prílohu k zbytku zákusku. Je to ako škriabať si ľavé ucho pravou rukou. Má niekto manuál na takéto veci?
hal_sk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejki3 16. 11. 2014 00:16

Použít dezertní vidličku.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků