od kejki3 17. 7. 2009 20:02
Tedy žhavá vedra a nic nového?
Takže puding ze 400ml mléka, jeden do hladka umixovaný banán, vanilinový cukr + obyč cukr do 150g. Umixujeme do hladka, dáme do strojku a pak debužírujeme. Cukr jsem asi ošidil, nicméně to musí být velmi sladké, chlad mírní vjem cukru.
Dnešní experiment - ušlehat vejce s cukrem (asi míň než 100g) a pak přidat 400g měkkého tvarohu. Vyšlehat do hladka. Dělám to v mixéru, který jako vedlejšák i šlehá, šlehací nástavec je někde uklizen...
Vložíme do strojku a řeknu Vám, ta pikantní nakyslost tvarohu v čerstvé zmrzlině, já si to i pochválím.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“