Rizoto

Nevíte, co uvařit k obědu? Tady je kategorie, kde hledat inspiraci

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Slonik 2. 3. 2011 14:04

alibagil: ano, nemám rád krémovou konzistenci u rýže a jídel z ní. Paela mi docela chutná. S těmi těstovinami naprostý souhlas - téměř rozvařenou kejdu s tunou smetany taky nemusím ;-).
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dreamerka 11. 3. 2011 11:33

Ahojte :)
Ja obedujem dneska tekvicové rizoto, dam sem aj link na recept, ja som to robila bez mäsa, a dala som so toho aj čerstvý rozmarýn. Dobrú chuť Vám prajem :)

http://recepty.rodinka.sk/recept.ltc?ID=12754&k=5
dreamerka
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Moravanda 10. 5. 2011 21:10

Zdravím.
Je vidět, že co kuchař, to jiné rizoto ;-] . Každý vaří co mu chutná.
Moravanda
Návštěvník
Uživatelský avatar

Předchozí stránka

  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník