Hranolky

Nevíte, co uvařit k obědu? Tady je kategorie, kde hledat inspiraci

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod patrick300 22. 7. 2018 19:46

Dobrý den, dělávám hranolky ve fritéze, ale bohužel nefungují. Mám koupené mražené a po udělání chutnají opravdu odporně (uvnitř i zvenčí jsou neuvěřitelně suché, pokud tam nenechám kousky oleje a nechám to odstát). Poradil by mi někdo, jak je udělat líp, jako v restauraci?
patrick300
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Slonik 14. 10. 2018 23:03

Používat řepkový olej a nedělat jich najednou moc, dodržovat teplotu (180-190°C) a dobu fritování. Pokud budou i nadále hnusné, tak třeba zkusit nějaký jiný model mražených hranolků. A nebo si koupit nějaké určené do trouby a zkusit je udělat v troubě. Budou zaručeně lepší.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron