Játrová omáčka, poradí někdo?

Nevíte, co uvařit k obědu? Tady je kategorie, kde hledat inspiraci

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Otakar18 20. 6. 2011 08:59

Zdravim, mohl by někdo poradit jak uvařit dobrou omáčku z jater? Příloha rýže. Prosím polopaticky pokud možno, jsem laik. Potřeboval bych aspon tak 2-2,5 litru dobré omáčky. takže jesli vývar, nebo masoxy. taky jestli játra vařit celá a pak krájet na plátky, což bych radši, anebo hned syrová krájet na nudličky. :-)
Otakar18
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kejki3 20. 6. 2011 19:42

Až na slaninu používám běžný recept - http://recepty.vareni.cz/drubezi-jatra-na-cibulce/ Čím víc játra nakouskuješ, tím víc se uvolní do omáčky, popř by se tomu dalo pomoct mixérem. Jen pepř a sůl, příp. závisláci mohou přidat glutamát.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník