Kapr

Nevíte, co uvařit k obědu? Tady je kategorie, kde hledat inspiraci

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Levapn 22. 12. 2010 01:29

Jak připravit kapra - stáhnout, nestáhnout, naložit, nenaložit?
Levapn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kirkwood 22. 12. 2010 08:29

Nestáhnout (pokud Vám nevadí kůže) pokapat citrónem a nebo naložit do bílého vína a chvíli nechat uležet.
Kirkwood
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 22. 12. 2010 09:04

Ale ne na dlouho - jinak to bude kapří kaše
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod michee 25. 12. 2010 21:48

Včera jsme měli kapříka, který byl hodinu naložený v mlíce a byl suprovej....nebyl vůbec cítit rybinou, byl jemňoučkej, prostě mňam.
Kick the baboon....
michee
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod trent 31. 1. 2011 07:40

Ono taky záleží na rybě. Pokud si člověk koupít nějakýho vypasence tlustýho, tak ten bez naložení bude rybinou cítit. U normálních "stíhlých"( :-) ) kousků to ani moc cítit není. I když. Co nevadí mě, může vadit jiným. Ale nemůžeme chtít aby byly ryby cítit po vepřovém.
Na dva díly vodíku, vždy jeden díl kyslíku. To je nápoj pro bohy, postaví tě na nohy.
trent
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník