Recept na bulku alá McDonald´s??

Nevíte, co uvařit k obědu? Tady je kategorie, kde hledat inspiraci

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Trainzholub 12. 3. 2010 10:26

Zdravím všechny,
už dlouho hledám recept na těsto pro housku a případně i toho "muffina", kterého dávají na snídaních místo klasické housky, ale stále nikde nic, nikdo nic neví.

Mohl bych se zeptat, zda nemá někdo ponětí, jak se taková houska dělá (klidně třeba i jenom odkaz na anglický recept)?? Strašně bych si to chtěl zkusit doma 8-P

Díky
Trainzholub
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 12. 3. 2010 17:01

Jen takovej nápad - zkoušel jsi napsat do McD? Jak se říká "líná huba, holé neštěstí", třeba ti i odpoví :)
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kirkwood 12. 3. 2010 19:11

PatrikChrz: to bude jejich výrobní tajemství :D
Kirkwood
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 13. 3. 2010 22:00

no takovou gumovou a sladkou hrůzu nevyrobí jen tak někdo.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kejki3 13. 3. 2010 23:01

Ale jo, ty hamburgrový bulky v igelitu z hyper super jsou stejně gumové, jen větší. Pokud se to nerozpeče, není to k jídlu.
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ToMMyK 24. 4. 2010 17:56

PatrikChrz píše:Jen takovej nápad - zkoušel jsi napsat do McD? Jak se říká "líná huba, holé neštěstí", třeba ti i odpoví :)


Maji vsecko znackove a nechaji si to dovazet presne zabalene...tam nic nevymyslis. Chce to nejakeho insidera, ktery by to pro tebe obcas propasoval. Uz nekolik let se snazim najit nekoho kdo me uloupi pytlik okurek
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
ToMMyK
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 24. 4. 2010 18:01

No, myslím, že sehnat zaměstnání u McD by neměl být problém, ne? :)
A možná by tě vzali i jen na víkendové a odpolední/noční brigády.
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ToMMyK 26. 4. 2010 16:26

Ja tam nechci pracovat, ja naopak nabizim praci. Zaplatim za pasovani surovin
Kdyz turbo tlaci, tri valce staci
ToMMyK
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kejki3 28. 4. 2010 05:35

Nepožádáš... ani statků jeho!
„Ale proč? Aby to bylo v rozkladu? Aby se to totálně rozvrátilo. Proč?“
kejki3
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Caddy 28. 4. 2010 15:02

Ja pytlik okurek uz jednou ziskal! To jsem mel Vanoce :) Ale to bylo jednou a neopakovatelne...
Polibte mi vsichni vsechno
Caddy
Moderátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dama 55 11. 5. 2010 10:25

Ten jejich hamburgerový zázrak lze samozřejmě vyrobit i doma, jen se obávám, že nebude tak gumový. Případný zájemce si ho musí dát do druhého dne do igeliťáku. Jinak téměř k nerozeznání. Zadělá to pekárna, kdo by se dřel, suroviny jsou v pořadí, jak se tam dají.
240ml mléka, 2 celá vejce, 1pollžíce cukru, 1 čaj.lžička soli, asi 8dkg másla rozpustit, 0,5kg polohr,.mouky a 1/2 sáčku sušeného droždí. Když chcete housku se semínky, tak ještě vajíčko na potření a sezam. Zamíchat na rychlý program a nenechat kynout. Udělat na plech na papír na pečení 12 kuliček, ty zploštit asi na 1cm a asi 20 minut nechat kynout na plechu. Pak potřít vejcem, nebo nechat holé a upéct na 170°C.
dama 55
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 13. 5. 2010 07:57

Ale ta houska z mekáče je pokud se pamatuju docela sladká. Nezapomněla jsi na něco? Možná ne, jen se ptám.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dama 55 13. 5. 2010 18:17

Nezapomněla. V receptu máš polévkovou lžíci cukru a piš si, že ta houska sladká je. Ještě tu mám od včera dvě a můj muž si zrovna posteskl, jak je sladká. Vyzkoušej, cukr jsem dala hnědý.Teď už budou úplně přesně i gumové, jsou v igeliťáku.Pokud by Ti přes to všechno byla sladká málo, můžeš cukru i přidat, tím se nezkazí nic, maximálně to bude rychleji kynout na plechu.
dama 55
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 14. 5. 2010 09:02

Sypu si popel na hlavu, kaju se, jsem za blba - máš samozřejmě pravdu. Většinu příspěvků čtu na malém displeji telefonu a tu lžíci cukru jsem opravdu přehlédl ... :-/.

Možná je vyzkouším upéct, ale kdo je pak bude jíst, je ve hvězdách. Já určitě ne ;-)
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod dama 55 15. 5. 2010 16:33

Sloniku, je Ti odpuštěno, přečin nebyl velký. Je pravda, že je to trochu "nezvyklá chuť", ale když se tam toho cukru dá trochu a soli více, část bílé mouky se nahradí tmavší, může recept zůstat stejný a máš docela dobrou housku, když doma dojde pečivo a je líno se někam vydávat. Pak je to docela dobrá, čerstvá y rychle hotová houska s chutí, na kterou jsme zvyklí. Ta sladká je jen pro MacDonald´s fajnšmekry.
dama 55
Návštěvník
Uživatelský avatar

Další stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník