Ako na Pstruha?

Nevíte, co uvařit k obědu? Tady je kategorie, kde hledat inspiraci

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod gaessaekki 17. 12. 2009 23:12

Chcem si spravit Pstruha na tochtorocnu vianocnu veceru, ale chcel by som ho spravit inym sposom nez ho robievam normalne. Vacsinou vyprazam filety obalene struhankou alebo ho len pekne obalym mukou a na malom mnozstve oleja ho pekne poprazim z kazdej strany a potom servirujem s citronom alebo limetkou. Ale kedze je to na vianoce, tak by to chcelo nieco specialne.
Tak by som sa rad obratil na vas a dozvedel ako ho robievate vy?
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kirkwood 18. 12. 2009 15:24

Bych to viděla na celého pstruha (bez vnitřností) na přírodno upečeného v troubě s čerstvou petrželkou, česnekem a máslem. Jinak pstruha jsem ještě nejedla a toto je jeho úprava, kterou vídám často.
Kirkwood
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 18. 12. 2009 17:30

Nebo filet hodit na máslo a dochutit kmínem. Pstruh je skvělá ryba, která nevyžaduje příliš kouzel (spíš jsou na škodu) a s máslem skvěle ladí.
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod gaessaekki 19. 12. 2009 04:09

Mrknem este do kuchariek co sa mi valaju v policke, ale dik za rady. :) Asi naozaj spravim len filety obalene v muke. :)

Krikwood: nepochybujem o kvalitach danej pripravy ale pstruh ma az moc kosti nato aby som ho robil ako celok, to si ho radsej vykostim pred pripravou. ;)
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Kirkwood 19. 12. 2009 11:16

gaessaekki: každý má rád něco jiného, u mně je ryba s kostmi podmínkou :-)
Kirkwood
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 19. 12. 2009 23:09

Ryba bez kostí není ryba. Raději pstruha, než toho pangasiuse, nebo co to je. Ten mi nejde.
Pstruha fakt můžu, na másle, klidně s chlebem.
Alláh je vždy odpouštějící a milosrdný.
seterwohipikule
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod gaessaekki 20. 12. 2009 04:16

Kedykolvek jem rybu s kostami tak ma stve ze zabijem viac casu vyberanim kosti ako jedenim ryby :) ale je pekne ze sa najdu aj taky ktorym to nevadi. Ale niektore ryby robim radsej ako celok a to len preto ze kosti nijak nesahaju do filiet. :D
WiiU,Wii,Xbox 360, NGC,3DS XL, PSP 3000, Gameboy Micro
gaessaekki
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod polda 22. 12. 2009 22:14

Pstruha jedině čistě na másle a kmín je to laskomina - tam vynikde to maso pstruha,nějaký obalování,kořenění,česnek atd je zbytečné.takže souhlas se SLONIKem
polda
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník