jak na polevku z kurecich srdci?

Polévka je základ. Umíte uvařit bouillabaissu?

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod jozin.cz 23. 2. 2006 13:40

Vcera jsem si koupil kureci srdicka (1/4kg), protoze jsem si vzpomel, ze mi kdysi moc chutnaly. Nevite o nejakem receptu nebo jak byste z nich udelali polevku Vy?
jozin.cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Beďa 23. 2. 2006 15:18

Já bych ji udělal klasicky jako drůbeží vývar.
Nějakou kořenovou zeleninu, vegetu, majoránku. Na talíři posypat
čerstv. bylinkami.
Jako zavářku můžeš použít cokoli.
Nudle, celestýnské nudle, vaječné svítky atd.
Beďa
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod myndel 23. 2. 2006 15:33

[quote="Beďa";Já bych ji udělal klasicky jako drůbeží vývar.
Nějakou kořenovou zeleninu, vegetu, majoránku. Na talíři posypat
čerstv. bylinkami.
Jako zavářku můžeš použít cokoli.
Nudle, celestýnské nudle, vaječné svítky atd.,/quote]

Já taky, ale má to drobné úskalí - doporučuju s tím vařit i něco s kůží, neboť právě to je na vývaru to nejchutnější.
myndel
Návštěvník

Odeslat příspěvekod Beďa 23. 2. 2006 15:38

Marku máš pravdu, stačilo by přihodit dvě, tři křídla.
Beďa
Návštěvník
Uživatelský avatar


  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Autor

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron