od Slonik 17. 9. 2007 09:47
Souhlasím, že většina instantních polévek jsou neuvěřitelný shity. Nicméně, poptávka po normálních (=nechemických či alespoň méně chemických) instantních polévkách donutila výrobce k aktivitě. Například Knorr zeleninová s (údajně) 80% zeleniny, bez konzervantů a glutamatu je docela fajn; stejně tak výrobky firmy Ekoprodukt, s.r.o. - japonská, rajčatová s kokosem nebo hrachová (nejedná se o produkt ekologikého zemědělství, což je na výrobku uvedeno). Dalším mým vcelku oblíbeným výrobkem je Wurzl klarsuppe (instatní zeleninový bujon), který má certifikát KEZ (jedná se o biopotravinu).
Ceny jsou vyšší - u Knorru jí neznám (dostal jsem jednu na ochutnání), výrobku Ekoproduktu kupuji za 10-13,-/porce; Wurzl na cca. 12 litrů zeleninového bujonu stojí něco přes 100,-
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!