Co se zeleninou z vývaru

Polévka je základ. Umíte uvařit bouillabaissu?

Moderátor: Moderátoři Šéfkuchař.cz

Odeslat příspěvekod Vebloud 9. 7. 2013 19:42

Zdravím,

co děláte se zeleninou z vývaru? Standardně jí dávám do polévky, ale když si dělám čistě vývar na podlévání, tak mi připadá, že je škoda zeleninu vyhazovat.

Napadá mě nějáké zeleninové knedlíčky jako zavářka nebo tím nastavit nějákou pomazánku, ale zajímá mě co s tím provádíte vy.

Díky za jakýkoliv typ, krom vyhození.

Vebloud
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ka-spel 11. 7. 2013 08:06

Slípky, kačeny, pes.
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Vebloud 11. 7. 2013 20:37

Díky za tip, ale ono to s tím zvířectvem v Praze na Vinohradech nebude tak horký. Měl jsem na mysli kuchařské rady.
Žít a nechat žít, ty máš svůj názor, já mám svůj názor, já ti nebudu nutit svůj, nemusím souhlasit s tvým, ale udělám vše, abys ho mohl svobodně vyjádřit.
Vebloud
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ka-spel 11. 7. 2013 20:51

Řekl bych, že kromě vlákniny tam toho moc výživného nezůstalo.
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 11. 7. 2013 22:36

Tuhle lahůdku si dávám sólo, nebo lehce rozmixuju s čerstvě nadrceným pepřem, hrubou solí a někdy lehce ochutím hrubě mletým čili. Rozhodně to nesmí sestydnout a pak prožívám orgáček každým soustem...
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod silver22 4. 11. 2013 13:59

jemně rozmixována je určitě lepší než hozená kačenkám .... :D
silver22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 5. 11. 2013 03:44

Na druhou stranu takhle krmená kachnička křupající v puse...
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod silver22 5. 11. 2013 17:48

:D :D tak na to jsem nepomyslela... to je také pravda. mňam. 8-P
silver22
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 9. 11. 2013 07:22

Hurááá, víkend svatomartinských husiček je zde!!! Luxusní transformace zeleninky...
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod ka-spel 3. 9. 2014 00:20

Já ti nevím. Kačen nebo hus mám u rodičů haba fuk a vůbec mě to jako delikatesa nepřipadne. To raději losos.
Felicia 1,6 kombi LPG -> Octavia II 1,9 TDI kombi
Časy se mění : praskají řetězy místo řemenů a lehčí je nastartovat nafťák v mrazu než zahřátý po jízdě
ka-spel
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 3. 9. 2014 21:19

Taky husu nejím, není to dobré.
Alláh je vždy odpouštějící a milosrdný.
seterwohipikule
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Slonik 4. 9. 2014 08:12

Já teda zeleninu z vývaru vyhazuju. Výjimkou je, pokud dělám nějakou krémovou polévku. I do vývaru se zeleninou dávám pak zeleninu novou (orestovanou a krátce zavařenou). Zelenina z vývaru je defacto "mrtvá hmota".

seter: ty koukám nejíš skoro nic :D
Určitě možná s váma tak jakoby nesouhlasím!
Slonik
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 6. 9. 2014 14:01

Slonik: no husa, já ji dokážu sníst, ale raději pečené vepřové k zelímu. Pak asi ta majonéza, tu fakt ne :) S přibývajícími léty jím čím dál víc věcí. Dřív jsem nejedl třeba kapustu, tatarák a další věci. Prostě zkouším, člověk z toho neumře, že ano. Ale jím dost věcí :D

Zelenina z vývaru, v drtivé většině dělám jen polévku, takže tam část nechám, zbytek vyhodím. Když dělám vývar pro něco jiného, část sním, chutná mi to, a zase část vyhodím.
Alláh je vždy odpouštějící a milosrdný.
seterwohipikule
Návštěvník
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod KOSŤA KOSTIČ 13. 9. 2014 12:45

barbaři...
Jsem gastrosexuál, takže mi každá může akorát tak uvařit...
Je lepší mrtvej frajer, než živej sráč?
KOSŤA KOSTIČ
Návštěvník
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků